in

Maggie Rawlins: Η καλλονή στην πρώτη γραμμή βοηθά τους μετανάστες στον πόλεμο της Ουκρανίας



Το έχει ξανακάνει και το ξανακάνει. Η Maggie Rawlins παρέχει για άλλη μια φορά τις νοσηλευτικές της δεξιότητες σε όσους έχουν ανάγκη.

Η Maggie Rawlins είναι νοσοκόμα, μοντέλο και από τις τελευταίες αγαπημένες μας και έχουν φωτογραφηθεί με μαγιό για το sports illustrated!
Η Maggie αφιερώνει συνεχώς τον χρόνο της για καλό σκοπό.

Διαφήμιση

Το όμορφο μοντέλο βρέθηκε για μία εβδομάδα στα σύνορα Πολωνίας και Ουκρανίας σε ρόλο εθελόντριας. Με μία δημοσίευση στο instagram έγραψε για όλη αυτή την εμπειρία που έζησε.

Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτή την εμπειρία με λόγια, αλλά έχω ταπεινωθεί απίστευτα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας.

Το να εξηγήσω πραγματικά τι περνούν αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν αδύνατο και κάτι που ελπίζω ότι κανείς που διαβάζει αυτή την ανάρτηση δεν πρέπει να το ζήσει στη ζωή του.

Το να διαβάζω, να μορφώνομαι και να προσπαθώ να βοηθάω είναι δύο πράγματα που πάντα θέλω να συνεχίζω να κάνω στη ζωή μου.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να αναλογίζεσαι κάποιες στιγμές και να θυμάσαι από πού ήρθες και να προσπαθείς να κάνεις και λίγο καλό.

Είναι ένα τέτοιο προνόμιο να εργάζομαι μαζί με τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους εθελοντές. Θα εμπνέομαι για πάντα από τους ανθρώπους που γνώρισα αυτή την εβδομάδα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Κούμπα: Η φωτογραφία με εσώρουχα που αναστάτωσε τους Followers

ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΕΛΟΣ: Εταιρεία σε πληρώνει για να βλέπεις πορνό. ΑΙΤΗΣΕΙΣ εδώ. Με ρέγουλο παιδιά!