in

Τόνια Σωτηροπούλου: Φορώντας μία κατακόκκινη τουαλέτα, ποζάρει με ερωτική διάθεση στην Γαλλία

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram η δημοφιλής ηθοποιός

Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και πολλοί celebrities γιορτάζουν, μεταξύ αυτών και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η 34χρονη ηθοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 11 Οκτωβρίου, στην Ύδρα. Ο πολιτικός γάμος του έγινε υπό άκρα μυστικότητα, με μόλις δέκα καλεσμένους. Οι δύο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι και αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Διαφήμιση

Το πρωί της Δευτέρας 14/2, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Τόνια Σωτηροπούλου τράβηξε την προσοχή των followers της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις υπέροχες φωτογραφίες της από το Παρίσι.

Αποπνέοντας ερωτισμό και αυτοπεποίθηση, ποζάρει με μία εντυπωσιακή τουαλέτα στο χρώμα του πάθους, το κόκκινο. Παράλληλα, αναδεικνύει τη λεπτή της μέση με μία κομψή, μαύρη ζώνη, ενώ τα μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στους ώμους της.

Το μακιγιάζ της είναι φυσικό και ιδιαίτερα προσεγμένο, το πρόσωπό της λάμπει, ενώ το σατέν, μακρύ φόρεμα της χαρίζει ύψος και αρχοντιά.

«Όλα κόκκινα σήμερα» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τόνια Σωτηροπούλου. Ο καταξιωμένος φωτογράφος Αλέξανδρος Μακρής είναι αυτός που τράβηξε τις τρεις λήψεις στην Πόλη του Φωτός.

Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Μακρής

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Φέτος τα prints είναι πιο δημοφιλή από ποτέ

Hailey Bieber: Με κορσέ στους δρόμους του Λος Άντζελες