in , , ,

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με chic ντύσιμο, βγαίνει από πολυτελές ξενοδοχείο του Βελιγραδίου

Δείτε βίντεο

Ταξίδι στη Σερβία έκανε πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη και τα στιγμιότυπα που ανάρτησε στο Instagram μαρτυρούν ότι πέρασε υπέροχα.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν βρίσκεται ακόμα εκεί, την Παρασκευή 18/2 μοιράστηκε με τους περισσότερους από 348.000 followers της ένα βίντεο, το οποίο παρόλο που διαρκεί μόλις 12 δευτερόλεπτα, μαγνητίζει τα βλέμματα.

Στο εν λόγω βίντεο, η εντυπωσιακή influencer βγαίνει από το πολυτελές Hotel Moskva, το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, και είναι κομψότατη!

Διαφήμιση

Φορώντας μία μαύρη, ψηλόμεση, μίνι φούστα, αφήνει τα καλλίγραμμα πόδια της σε κοινή θεά και τραβάει την προσοχή των ανδρών. Περπατά με αυτοπεποίθηση, κατεβαίνει τα σκαλιά με ανάλαφρο βήμα και έχει αέρα μοντέλου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φρόντισε να ανεβάσει και μία φωτογραφία από την είσοδο του πολυτελούς ξενοδοχείο με το ίδιο outfit.

Η άσπρη μπλούζα με το λεπτό ύφασμα καθιστά το ντύσιμο πιο chic, καθώς δημιουργεί την εντύπωση ότι μέσα από αυτήν η Δήμητρα Αλεξανδράκη φορά ασορτί πουκάμισο με την φούστα. Στην πραγματικότητα, όμως, ο γιακάς και οι μανσέτες είναι ραμμένες πάνω σε αυτήν. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν οι λευκές, ψηλοτάκουνες γόβες. Λάμψη της χαρίζουν τα κρεμαστά σκουλαρίκια και στιλ τα μεγάλα γυαλιά ηλίου. Παράλληλα, κρατά δύο τσάντες, μία μαύρη, μικρή ώμου και ένα νεσεσέρ σε καφέ απόχρωση.

Στέκεται με νάζι στα μαρμάρινα σκαλιά του Hotel Moskva και είναι πιο chic από ποτέ.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Τρία ροζ σύνολα, για όλες τις ώρες της ημέρας

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτίζει τη μέρα μας με πορτοκαλί σύνολα