in

Γιάρα Κμίνταν: Η αινιγματική φωτογραφία στο Instagram – Ποζάρει τόπλες αλλά είναι σα να φοράει μαγιό – Πώτς γκένεν αυτό;


Η Γιάρα Κμίνταν, γνωστοί influencer με σημαντική επιρροή στη μόδα, εξέπληξε πρόσφατα τους ακολούθους της στο Instagram με μια πολύ έξυπνη φωτογραφία.

Εμφανιζόταν τόπλες, αλλά με την προσεκτική χρήση του φωτός και της σκιάς, δημιούργησε μία οπτική ψευδαίσθηση που είχε ως αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να φορούσε μαγιό.

Η φωτογραφία που έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση δείχνει την Κμίνταν να κρατά το πάνω μέρος του μπικίνι της ψηλά. Εκείνο που κάνει αυτή τη φωτογραφία μοναδική, όμως, είναι η σκιά που πέφτει από το μπικίνι, καλύπτοντας το στήθος της με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί την εντύπωση πως φοράει ένα πιο συμβατικό επάνω μέρος μαγιό.

Διαφήμιση

Η κίνηση αυτή, είτε ήταν προμελετημένη είτε όχι, είναι αδιαμφισβήτητα έξυπνη και δείχνει την εφευρετικότητα της Κμίνταν στη χρήση των social media για να δημιουργήσει πρωτότυπο περιεχόμενο.

Φυσικά εδώ στο koolnews.gr τέτοιες φωτογραφίες κεντρίζουν άμεσα το ενδιαφέρον μας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλέξης Τσίπρας: Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ – Ανέβηκε το Viral βίντεο που τον ρίχνει στο 3%

Κατερινα στικούδη

Κατερίνα Στικούδη – Viral Βίντεο: Θυμήσου τη τότε που χόρευε στους στύλους. Φωτογραφία και βίντεο