in

Κρύφτηκε μέσα στο πλυντήριο και… ήρθε η πυροσβεστική για να την βγάλει

Ένα 11χρονο κορίτσι ήθελε τόσο απεγνωσμένα να κερδίσει τα ξαδέρφια της ενώ έπαιζε κρυφτό που αποφάσισε να μπει μέσα στο πλυντήριο με αποτέλεσμα να κολλήσει μέσα για 90 λεπτά.
Τα στοιχεία του κοριτσιού δεν έχουν γίνει γνωστά και παρά τις προσπάθειες της οικογένειας της, να την βγάλει από το πλυντήριο χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο και πάγο απέτυχαν και κάλεσαν την πυροσβεστική.
Το ατύχημα συνέβη στη Γιούτα των ΗΠΑ όταν το κορίτσι αποφάσισε το απόγευμα να παίξει κρυφτό. «Ήταν μαζί με τα ξαδέρφια τους και αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό» είπε η μητέρα της 11χρονης, Νικόλ Ρόουντς ενώ συμπλήρωσε: «ήθελε να κερδίσει».
Η μητέρα έλειπε από το σπίτι την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν, όταν ξαφνικά έλαβε ένα τηλεφώνημα από την μεγάλη κόρη της που της είπε ότι η αδερφή της είναι κολλημένη στο πλυντήριο.
«Όταν με πήραν τηλέφωνο είχαν ήδη δοκιμάσει να την βγάλουν με βούτυρο, φυστικοβούτυρο και πάγο» είπε η μητέρα. Τελικά οι προσπάθειες της οικογένειας δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα και έτσι κάλεσαν την πυροσβεστική.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 11χρονη που ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί. «Ήταν κάπως αστείο μόλις τελείωσε για να είμαι ειλικρινής» είπε η μητέρα και συνέχισε: «Τελικά όλοι γελάσαμε στο τέλος και αυτή κέρδισε».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
pitsirikas-ekane-xilia-kommatia-tis-oikonomies-mias-zwis-twn-goniwn-tou-eikones

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Πιτσιρικάς έκανε χίλια κομμάτια τις οικονομίες μιας ζωής των γονιών του

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα φυσικά στήθn του Χόλιγουντ