in

Φαίη Σκορδά: Τα εφαρμοστά τζιν κολακεύουν τη σιλουέτα – Προτιμήστε τα και για τη βραδινή σας έξοδο

Απογειώστε το look σας με hot, ψηλοτάκουνα πέδιλα

Για τις ενδυματολογικές της επιλογές ξεχωρίζει η Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή της, στον ΑΝΤ1, το «Πρωινό», εμφανίζεται πάντα με μοντέρνα και σικάτα outfits, τα οποία κολακεύουν την άψογη σιλουέτα της.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, καθώς -μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας- μπορεί να επικοινωνεί άμεσα με τους θαυμαστές της. Εκτός από αυτό, εργάζεται ως μοντέλο γνωστών εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων και υποδημάτων, διαφημίζοντας τα προϊόντα τους.

Διαφήμιση

Και την Τετάρτη 23/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.088.000 followers της, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες φορά ένα ανοιξιάτικο και elegant σύνολο.

To ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι αναδεικνύει τα ατελείωτα πόδια της, ενώ το πράσινο, σατέν πουκάμισο της προδίδει φινέτσα και σε συνδυασμό με τα hot πέδιλα καθιστά το ντύσιμο ιδανικό για μία βραδινή έξοδο.

Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα ιδιαίτερα πέδιλα, σε απόχρωση του πράσινου, με το ψηλό τακούνι και τα κορδόνια που δένουν στους αστραγάλους.

Με διάθεση στα ύψη και έχοντας τα ξανθά μαλλιά της κάτω, η Φαίη Σκορδά ποζάρει με νάζι, επιδεικνύει το εντυπωσιακό κορμί της και δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Να ξέρετε, μπορείτε άνετα να φορέσετε το εφαρμοστό τζιν σας και να βγείτε για ποτό, αρκεί να αναδείξετε τη θηλυκή σας πλευρά με ψηλοτάκουνες γόβες ή τώρα, που έχουμε καλωσορίσει την Άνοιξη και ο καιρός θα αρχίσει να γλυκαίνει, με πέδιλα. Απογειώστε την εμφάνισή σας με ένα σατέν πουκάμισο ή lingerie σε ζωηρή απόχρωση και κάντε τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Στην Κωνσταντινούπολη, με κόκκινες γόβες και ολόσωμη φόρμα, προκαλεί πανικό

Μανικιούρ: Τα kintsugi νύχια ανεβαίνουν στις τάσεις για την Άνοιξη