in

Ο παππούς είναι τούμπανο: Οι πιο γυμνασμένοι κοιλιακοί του κόσμου ανήκουν σε άνδρα στα 65+ Ξεκίνα γυμναστική τώρα

Θα πιστεύετε ποτέ πως ένας άνδρας της τρίτης ηλικίας θα ήταν ο πιο αθλητικός τύπος του κόσμου;

Ο Liang Xiang, από την Κίνα έχει γίνει σταρ στην χώρα του και κερδίζει και ολοένα και περισσότερους φανατικούς θαυμαστές χάρη σε φωτογραφίες που κάνουν 20χρονους να αναρωτιούνται τι κάνουν λάθος και δε μπορούν να αποκτήσουν το κορμί που ονειρεύονται.

Ο 61 ετών άνδρας που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έχει εμμονή με την άσκηση. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής προπόνησης απέκτησε τους τέλειους κοιλιακούς, σύμφωνα με την People’s Daily Online. Ο στόχος του, όμως, δεν ήταν μόνο αισθητικός. Ο Xiang θέλει να γίνει δρομέας μεγάλων αποστάσεων και πιστεύει πως δεν μπορεί να το πετύχει χωρίς εξαντλητική προπόνηση.

Διαφήμιση

Όταν πλησίαζε τα 50, ξεκίνησε να προσπαθεί να γίνει αθλητής και στην προσπάθειά του είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία άλλωστε φαίνονται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες.


Έτσι, τα παιδιά και τα εγγόνια του έχουν κίνητρο να ακολουθήσουν το παράδειγμά του: υγιεινή ζωή, καλή διατροφή και πολλή άσκηση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΕΡΕΥΝΑ: «Ριγμένες» οι γυναίκες στο στοματικό σεξ σύμφωνα με νέα δεδομένα! Ποιο λάθος κάνουν οι άνδρες;

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τις διακρίσεις με το μήνυμα τηλεθεάτριας: «Είμαι 26 και 1η φορά έβαλα μαγιό επειδή βγήκες εσύ στην tv»