in

Ήβη Αδάμου: Σέξι και ανανεωμένη, φορά φυστικί παντελόνι και μαγνητίζει τα βλέμματα

Η τραγουδίστρια αγαπά τα μοντέρνα outfits αλλά και την άνεση

Mία θέση στην καρδιά μας έχει κατακτήσει η Ήβη Αδάμου με τα singles της. Παράλληλα, ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές, αφού επιλέγει πάντα ρούχα που αναδεικνύουν το ωραίο κορμί της.

Τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούν περισσότερα από 244.000 άτομα, με την ίδια να αναρτά οπτικοακουστικό υλικό τόσο από την προσωπική της ζωή όσο και την επαγγελματική. Και την Τρίτη 8/3, ανέβασε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα μοντέρνο και παράλληλα σέξι outfit. Στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 8.200 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, σημειώνει χαρακτηριστικά: «About last night».

Διαφήμιση

Φορώντας ένα φαρδύ, χαμηλόμεσο παντελόνι σε φυστικί χρώμα, ποζάρει με αυτοπεποίθηση και αποπνέει σεξαπίλ και… αλητεία.

Θηλυκότητα της χαρίζουν οι λεοπάρ γόβες με το λεπτό τακούνι. Βρίσκεται μισοξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου και  με ύφος προκλητικό κοιτά τον φωτογραφικό φακό, σκανδαλίζοντας την ανδρική φαντασία.

Το μαύρο crop top με τις φαρδιές τιράντες, αφήνει σε κοινή θέα την γυμνασμένη κοιλιά και τα καλοσχηματισμένα χέρια της, ενώ κολακεύει το στήθος της. Την εμφάνισή της αποθεώνουν τα δύο μεγάλα κολιέ με τη ροκ διάθεση!

Ήβη Αδάμου, είσαι κούκλα!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Να δεις τι πάει να πει γυμναστική. Με μωβ sporty σύνολο γυμνάζει τους κοιλιακούς της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με ανοιξιάτικο look, βολτάρει στη φύση