in

Irina Shayk: Τα μυστικά του μοντέλου για φρέσκια, νεανική επιδερμίδα

irina shayk beauty

Η Irina Shayk είναι μια σπάνια εξωτική ομορφιά. Το γνωστό μοντέλο έχει δηλώσει ότι επιλέγει να είναι φυσική, χωρίς υπερβολές στη καθημερινότητά της. “Πρέπει να φοράς το μακιγιάζ, να μη σε φοράει”, τονίζει. Όπως έχει εκμυστηρευτεί το 36χρονο μοντέλο αυτό είναι το μυστικό της για υγιή επιδερμίδα, να αφήνεις το δέρμα σου να παίρνει το απαραίτητο οξυγόνο ώστε να λειτουργεί καλύτερα.

Αρχικά, η περιποίηση της Shayk ξεκινάει με ένα oil-free moisturizer. Ενώ ορισμένα έλαια μπορεί να είναι απίστευτα ενυδατικά και θρεπτικά για τις ξηρές ή κανονικές επιδερμίδες, όπως το λάδι τριανταφυλλιάς, όσοι έχουν λιπαρό δέρμα που ανησυχούν για τα ξεσπάσματα ακμής, θα πρέπει να αναζητήσουν ενυδατικές κρέμες με βάση το νερό. Οι ενυδατικές κρέμες με βάση το νερό είναι μη φαγεσωρογόνες, κάτι που σημαίνει ότι έχουν σχεδιαστεί για να εισέρχονται βαθιά στο δέρμα, χωρίς να φράζουν τους πόρους και να προκαλούν εξάρσεις.

Διαφήμιση

Παράλληλα, η Irina ξεκινάει τη μέρα της με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι, ενώ για τόνωση προτιμά την αγαπημένη της χρυσή μάσκα προσώπου από καθαρό χρυσό 24 K της Mimi Luzon. Αυτή η μοναδική μάσκα συνδυάζει μια αποτελεσματική αντιρυτιδική ρουτίνα, με ένα φύλλο χρυσού για να ηρεμήσει το δέρμα, να μειώσει την ερυθρότητα, να περιποιηθεί τις λεπτές γραμμές και να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος. Το αποτέλεσμα; Ένα υγιές, λαμπερό πρόσωπο.

Τέλος, η Shayk αναφέρει: «Μεγάλωσα σε πολύ κρύο καιρό. Όταν ξυπνάω ή ταξιδεύω και νιώθω λίγο πρησμένη με σακούλες κάτω από τα μάτια μου, τρέχω στο ψυγείο και γλιστράω ένα παγάκι γύρω από την περιοχή των ματιών μου, το πηγούνι μου, και γύρω από το πρόσωπό μου». Αυτή είναι μία επιβεβαιωμένη τεχνική, την οποία πολλές stars του εξωτερικού και της Ελλάδας έχουν επιβεβαιώσει ότι εφαρμόζουν στο πρόσωπό τους.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: Η γλυκιά φωτογραφία με τον λατρεμένο της γάτο

Rihanna: Θα τολμήσεις και εσύ να φορέσεις see-through ρούχα;