in

Κωστής Σαββιδάκης: «Νόσησα από κορονοϊό, οι πνεύμονές μου έχουν καταστραφεί»

«Νοσηλεύτηκα για 18 μέρες» αναφέρει ο ταλαντούχος ηθοποιός

Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/2 ο Κωστής Σαββιδάκης και μίλησε για τη μάχη του με τον ασθένεια Covid-19.

Ο παπάς των «Άγριων Μελισσών» ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον κορονοϊό και δυστυχώς αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα με τους πνεύμονές του.

«Νόσησα από κορονοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω, όμως, πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς» τόνισε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Διαφήμιση

Μάλιστα, ο ηθοποιός περιέγραψε σκηνικά με ασθενείς που τον σόκαραν. «Δεν υπάρχει αρκετό νοσηλευτικό προσωπικό και οι νοσοκόμοι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν όπως θέλουν. Άκουσαν τα αυτιά μου ασθενείς να φωνάζουν “λύστε μας!”, ήταν δεμένοι στα κρεβάτια γιατί είχαν σπασμούς από τον κορονοϊό, γιατί δεν προλάβαινε το νοσηλευτικό προσωπικό. Το άκουσα με τα αυτιά μου και ρώτησα. Έτσι μου είπαν αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα» πρόσθεσε.

«Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου, γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει, βέβαια, να είχε συμβεί κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί –είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο-. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους» υπογράμμισε ο ηθοποιός για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες, μετά τη νόσο του από Covid-19.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: Δεν θα το πιστεύετε. Δείτε τον Λάκη σε ασπρόμαυρη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία

Τα 10 πιο ακριβά ιδιωτικά τζετ στον κόσμο