in

Ράνια Κωστάκη: Και Story στο Instagram + τα έχωσε + Likes + 2 χιλιάρικα από τον Κούλη ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ δώρο!

Άλλοι πάνε και τρέχουν στην Καραϊβική μέσα στις λάσπες και τους πάει αίμα από την καρύδα και την πείνα για 500 ευρώ την εβδομάδα και άλλοι κάνουν Story μέσα τα αυτοκίνητα και παίρνουν και δυο χιλιάρικα. Και ζεστά Και αφορολόγητα. ΜΑΥΡΑ δηλαδή!

Η Ράνια Κωστάκη χθες παγιδεύτηκε στην Αττική Οδό μετά την επιστροφή της από την Κύπρο, έβγαλε το κινητό της ξεκίνησε τα Story στο instagram και να σου like, σχόλια και κοινοποιήσεις!

Και σήμερα μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες οδηγοί οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στην Αττική οδό έρχεται η αποζημίωση που θα είναι 2.000 ευρώ το άτομο!

Διαφήμιση

Στα social media υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι η Αττική Οδός και η κυβέρνηση κλείνει στόματα για την ταλαιπωρία με τα δυο χιλιάρικα αλλά οι περισσότεροι ζηλεύουν και σχολιάζουν ότι για δυο χιλιάρικα καθόντουσαν άνετα 10-15 ώρες με το χιόνι στο αυτοκίνητο μέσα!

Δες το Video της Κωστάκη από εχθες.

Σωστό και το ένα σωστό και το άλλο. 2 όψεις έχει το νόμισμα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κασσιανή Τανιμανίδη: Η πανέμορφη αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη

Χάιντι Κλουμ: Φορώντας σούπερ μίνι φόρεμα, χορεύει twerk και αναστατώνει το Instagram