in

Ριάνα: Όταν γιόρτασε την παγκόσμια Mπάφou με σατέν σορτσάκι και μπουστάκι χωρίς εσώpoυχα

Τη λάμψη πρόσφερε η Ριάνα με το σέξι σατέν σορτσάκι και μπουστάκι που φόρεσε (χωρίς εσώρουχα φυσικά) σε πάρτι της Φλόριντα για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας… μαριχουάνας πριν από μερικά χρόνια! ήταν η μοναδική φορά που επισκέφτηκε τη συγκεκριμένη διοργάνωση

Για να τιμήσει βέβαια την 4/20 όπως είναι διεθνώς γνωστή η μέρα η RiRi άλλαξε τρεις φορές αλλά με τη βραδινή της επιλογή κυριολεκτικά έκαψε καρδιές.

Ισορροπώντας σε ψηλοτάκουνα πέδιλα και με φούξια κραγιόν στα χείλη η διάσημη τραγουδίστρια χόρεψε μέχρι πρωίας δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την είχε υποχρέωσει να αναβάλει τρεις εμφανίσεις της τουρνέ της.

Διαφήμιση

Στην πρώτη της μάλιστα συναυλία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο η σούπερ σταρ είχε ξεσηκώσει τόσο πολύ τον κόσμο με την «καuτή» και γεμάτη ενέργεια on stage παρουσία της ώστε ακόμα και η Αντριάνα Λίμα –ο πιο γνωστός Άγγελος της Victoria’s Secret- έσπευσε να της δώσει ένα backstage φιλί.

Στα tweets που ακολούθησαν ωστόσο δεν διευκρινίστηκε εάν το μοντέλο κάθισε να φάει κομμάτι από την τούρτα σε σχήμα φύλλου μαριχουάνας που έστειλαν στη Ριάνα θαυμαστές της (για το καλό της ημέρας)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ: Ποιο Only fans; Ο κόσμος πλήρωνε και αυτή έβγαζε. Τα ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ για..καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Σούκι Γουοτερχάουζ: Στα 20 έγινε η πιο μισητή γυναίκα του πλανήτη Γη – Πώς είναι σήμερα; Φωτογραφία