in

Μέγκαν Φοξ: Η φωτογραφία με μίνι φόρεμα μέχρι τις αμυγδαλές κ ακόμα παραπάνω μοιράζει υπογλώσσια

Όταν έχεις περίπου 20 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram και τα 3,5 σκοτώνονται να κάνουν like σε μία φωτογραφία σου τότε μάλλον έχεις “ρίξει το Instagram” και έχεις προκαλέσει πανικό.

Αυτό συνέβη με τη φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγο καιρό η Μεγκαν Φοξ στο προσωπικό της προφίλ, στο αγαπημένο social media των celebrities.

Διαφήμιση

Η Megan Fox αν και έχει ύψος μόλις 1,63μέτρα ξεκίνησε την καριέρα της πρώτα ως μοντέλο για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στην υποκριτική.

Φορώντας ένα σούπερ μίνι που ουσιαστικά ήταν ότι είχε απομείνει από ρετάλι υφάσματος το οποίο απλά το έβαλε γύρω από τη μέση της προκάλεσε καταιγισμό αντιδράσεων.

3,5 εκατομμύρια σχεδόν Likes και χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για το αν άρεσε ή όχι το ρετάλι που έβαλε η Megan Fox για φούστα

Η αγαπημένη ηθοποιός με τις εντυπωσιακές καμπύλες και πανέμορφο πρόσωπο λατρευει και τα σεξι φορέματα.
Οι followers επίσης!

Κάθε τέτοια φωτογραφία που δημοσιεύεται στο Instagram καταλήγει τελικά σε μαζική ψήφο εμπιστοσύνης και τα likes κάνεις πέφτουν βροχή, όπως εδώ που σχεδόν έχουν ακουμπήσει τα 4 εκατομμύρια

Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή.

Μια διανοητική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την έμμονη ιδέα ότι κάποια πτυχή του μέρους του σώματος ή της εμφάνισης ενός ατόμου είναι σοβαρά λανθασμένη. Η συγκεκριμένη πάθηση είναι πολύ συνηθισμένη στους αστέρες του Χόλιγουντ, στους ανθρώπους που εκτίθενται σε μεγάλο κοινό, που η δουλειά και η επιτυχία(;) τους στηρίζεται στην καλή τους εμφάνιση.

Τα άτομα που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή θεωρούν πως έχουν ατέλειες που είτε μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου, είτε να τις μεγαλοποιούν εμμονικά.

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφος και πως η ζωή του θα πρέπει να είναι πανεύκολη εξαιτίας της εμφάνισής του, όμως εκείνος ίσως να μην έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Έχω σωματική δυσμορφική διαταραχή, έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» ενώ είπε πως αυτό ξεκίνησε το 2009, από την συμμετοχή της στην ταινία Jennifer’s Body.

Τα likes στο instagram μπορεί να λειτουργούν καταλυτικά για να ξεφύγει από αυτό το σύνδρομο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο φουκαράς και το κατοστάρικο …! Τρελό γέλιο

Κράκερ: Viral Αιώνια ερωτήματα – Ξέρεις γιατί τα κράκερς έχουν τρύπες;