in

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η άσχημη συμπεριφορά σε επαγγελματική συνεργασία – «Όσο με ζορίζω, παθαίνω ψυχοσωματικά»

«Κάνω ψυχοθεραπεία» αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία «πατά γερά στα πόδια της»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε, σήμερα, Πέμπτη 28/4, η Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Love It» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Η όμορφη ηθοποιός, η οποία την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια», αναφέρθηκε σε μία δύσκολη συνεργασία που έχει βιώσει στον χώρο της υποκριτικής, αποκαλύπτοντας, όμως, πως δεν έφυγε, παρά την άσχημη συμπεριφορά που δεχόταν.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς. Δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Κάποια στιγμή πρέπει να ακούσω το σώμα μου, γιατί παθαίνω ψυχοσωματικά, όσο με ζορίζω. Αλλά εντάξει, μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε» δήλωσε.

Εν συνεχεία, δήλωσε υπέρ της ψυχοθεραπείας, σημειώνοντας: «Κάνω ψυχοθεραπεία, αλλά αυτή την περίοδο έχω κάνει μία μικρή παύση».

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αποκτήσει δύο γιους, τους οποίους λατρεύει, με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Για  την οικογένειά της και τον ρόλο της ως μαμά, είπε: «Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι πολύ γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου, είναι σπουδαία. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, τα ρυθμίζω ώστε ο χρόνος μου να πηγαίνει εκεί, είμαι πολύ ενοχική ως προς αυτό, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να δουλέψω εγώ με τον εαυτό μου και είναι κάτι που μεταφέρεις και στα παιδιά. Προσπαθώ πρακτικά πάρα πολύ να είμαι εκεί και νομίζω το καταφέρνω σε μεγάλο βαθμό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Άκης Πετρετζίκης: Βόλτα με τον γιο του και την εγκυμονούσα σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ -Δες την τρυφερή φωτογραφία

Έξω φρενών η Ζέτα Δούκα με τις πεταμένες μάσκες για τον κορονοϊό, σε πάρκο της Γλυφάδας