in ,

Ελένη Φουρέιρα: Διδάσκει στιλ, φορώντας oversized μαύρο παλτό

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media η δημοφιλής τραγουδίστρια

Η Ελένη Φουρέιρα έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τα τραγούδια της. Πέρα από το μουσικό της ταλέντο, εμπνέει τις γυναίκες θαυμάστριές της, δημιουργώντας εκκεντρικά outfits. Η 34χρονη τραγουδίστρια της pop λατρεύει τη μόδα και δεν διστάζει να φορά ιδιαίτερα κομμάτια.

Το βράδυ της Τρίτης 15/2, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 1.200.000 followers της, δημοσιεύοντας έξι φωτογραφίες, στις οποίες φορά ένα εντυπωσιακό παλτό.

Διαφήμιση

Το οversized, ζεστό παλτό της πέφτει κάτω από τους γλουτούς της, κουμπώνει με δύο κουμπιά, ενώ στο αριστερό και δεξί μανίκι έχει μαύρη γούνα. Η όμορφη καλλιτέχνιδα έχει αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της, επιλέγοντας ένα μαύρο, λεπτό καλσόν με σχέδια.

Το λαιμό της κοσμούν δύο μοντέρνα κολιέ με πέρλες.

Ένταση στο μαύρο σύνολό της χαρίζει το τσαντάκι χειρός, το οποίο έχει ως χρώματα το ανοιχτό καφέ και το μαύρο.

Όπως φαίνεται σε δύο από τα έξι στιγμιότυπα που ανάρτησε, επισκέφθηκε το Real FM 97.8.

Aποπνέοτας αυτοπεποίθηση, κάθεται σταυροπόδι και τα πόδια της μαγνητίζουν τα βλέμματα.

«Ποιο χτένισμα προτιμάτε;» σημειώνει στη λεζάντα του post της η Ελένη Φουρέιρα, θέλοντας να μάθει τη γνώμη των ακολούθων της. Στις τέσσερις φωτογραφίες από τις έξι φωτογραφίες, έχει κάνει space buns (κεφτεδάκια), ενώ στις άλλες εμφανίζεται με δύο τέλειες πλεξούδες. Πρόκειται για δύο trendy και όμορφα χτενίσματα, αλλά νομίζω ότι οι πλεξούδες πιασμένες ψηλές αναδεικνύουν περισσότερο το πρόσωπό της. Εσείς τι λέτε;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Θέλουμε και εμείς την ολόσωμη φόρμα της!

Ελευθερία Ελευθερίου: Το τέλειο ρόφημα κακάο που προτιμά η αγαπημένη τραγουδίστρια