in

Μαρία Κορινθίου: Χωρίς σουτιέν και με ντεκόρ κόκκινα τριαντάφυλλα, διαφημίζει προϊόντα περιποίησης της εταιρείας της και διεγείρει τη φαντασία

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στα social media η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Μαρία Κορινθίου ανήκει στην «κατηγορία» των πιο εντυπωσιακών και σέξι ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία, στην οποία κάθε γυναίκα θα βρει, μεταξύ άλλων, υπέροχα ρούχα, είδη δώρων για τα αγαπημένα της πρόσωπα, μοντέρνα αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης.

Και χθες, Τετάρτη 27/4, η 42χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας, σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη, αναστάτωσε το Instagram, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με σκοπό να διαφημίσει ένα πλήρες σετ καλλυντικών του brand της, το οποίο αποτελείται από body lotion, shower gel και body mist.

Απαλλαγμένη από το σουτιέν της και έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν, κοιτά με ύφος σοβαρό το φακό και είναι απλά πανέμορφη! Όγκο στα χείλη της χαρίζει το κραγιόν στο χρώμα του πάθους και το βλέμμα της καθιστά ακαταμάχητο το eyeliner. Κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, κρύβει το δεξί της μάτι και παρόλο που δεν δείχνει κανένα επίμαχο σημείο του κορμιού της, είναι άκρως αισθησιακή.

Διαφήμιση

Μπροστά της έχει τοποθετήσει μερικά τριαντάφυλλα και τα τρία προϊόντα περιποίησης σώματος της εταιρείας της, την προσοχή, ωστόσο, τραβά το όμορφο πρόσωπό της.

Η Μαρία Κορινθίου είναι το καλύτερο μοντέλο για τη διαφήμιση των προϊόντων του brand της, το ξέρει και το απολαμβάνει!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έξω φρενών η Ζέτα Δούκα με τις πεταμένες μάσκες για τον κορονοϊό, σε πάρκο της Γλυφάδας

Μαρία Σολωμού: Χαμογελαστή και εντυπωσιακή σε παραλία – Έκανε την πρώτη της βουτιά για φέτος;