in

Zendaya: Με νέα ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της

Η Zendaya είναι λίγο πολύ στην κορυφή του κόσμου αυτή τη στιγμή. Η ηθοποιός είναι πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Euphoria του HBO, αλλά έχει επίσης μια εκκολαπτόμενη κινηματογραφική καριέρα και απολαμβάνει ένα ειδύλλιο με τον συμπρωταγωνιστή της στο Spiderman, Tom Holland.

Παράλληλα, είναι μια από τις μεγαλύτερες μούσες στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς, λειτουργώντας ως το πρόσωπο πολλών επωνυμιών πολυτελείας (Valentino και Lancôme). Οπότε, είναι απολύτως λογικό να γιορτάσει την επιτυχία της, με μια μεταμόρφωση στα μαλλιά της.

Διαφήμιση

Στις ιστορίες του Instagram αυτή την εβδομάδα, η Zendaya αποκάλυψε το νέο καστανό χρώμα μαλλιών της, μια πιο λαμπερή εμφάνιση στη συνηθισμένη κοκκινοκαφέ απόχρωση της. Το κλιπ δείχνει τη Zendaya να βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να επιδεικνύει τη νέα της απόχρωση, με τις φυσικές της μπούκλες σε όλο τους το μεγαλείο.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι υπεύθυνος για την μεταμόρφωση, αλλά φαίνεται ότι όποιος βρίσκεται πίσω από αυτή έκανε το καστανό της μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτό, προσθέτοντας μερικές διακριτικές ξανθιές ανταύγειες.

Η Zendaya δεν είναι η μόνη που έκανε αλλαγές στα μαλλιά της αυτή την άνοιξη. Η Kendall Jenner τα έβαψε πρόσφατα έντονο κόκκινο, για την πασαρέλα της Prada’s Fall / Winter ’22 στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Οι εμφανίσεις της τις επόμενες μέρες αποδεικνύουν ότι δεν ήταν απλώς μια περούκα και υποδηλώνουν ότι μπορεί να διατηρήσει το λουκ για λίγο.

Τέλος, η συμπρωταγωνίστρια της Zendaya’s στο Euphoria, Sydney Sweeney, μόλις κέρδισε ένα ρόλο στην επερχόμενη ταινία Εθνικός Ύμνος, κάνοντας το ντεμπούτο της σε μια εντυπωσιακή χάλκινη απόχρωση, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα αυτή την εβδομάδα.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Christina Aguilera: Χωρίς σουτιέν στο σόου του Billboard «Women In Music Αwards», μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα

Γιάννης Στάνκογλου: Ντυμένος Joker, λέει «Σταματήστε τον πόλεμο, είμαστε όλοι παιδιά»