in , , ,

Bella Hadid: Σέξι και ανανεωμένη, ποζάρει με μαύρα, κοντά μαλλιά

Η Αμερικανίδα καλλονή δοκιμάζει μία μαύρη περούκα και της πάει πολύ

Η Bella Hadid τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 49.500.000 followers της, ανεβάζοντας μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες έχει εντελώς διαφορετικό hair styling από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 20/2, το top model επισκέφθηκε ένα από τα γραφεία του οίκου Vogue και τράβηξε τέσσερις mirror selfies και ένα βίντεο.

Διαφήμιση

H 25χρονη καλλονή φορά μία μοντέρνα, μαύρη περούκα με κοντά μαλλιά και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει πολύ!

Παράλληλα, το μπλε, μάξι, εφαρμοστό φόρεμα αναδεικνύει την λεπτή σιλουέτα της και την υπέροχη πλάτη της.

Ποζάροντας με σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, προκάλεσε χαμό στο Instagram, ενώ o φίλος της, που φαίνεται στα στιγμιότυπα, μιμούταν τις κινήσεις της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η σταρ της πασαρέλας έγραψε: «6:00 μ.μ. στη Vogue».

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι το Σαββατοκύριακο η πανέμορφη Αμερικανίδα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της, όταν έφτασε στο Rodeo Drive Takeover του οίκου Burberry, στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Φορώντας ένα κομψό, total μπεζ σύνολο, απέπνεε θηλυκότητα. Το top αναδείκνυε το ντεκολτέ της και είχε cut outs στη μέση, ενώ το ψηλόμεσο παντελόνι κολάκευε τα πόδια της. Ταυτόχρονα, οι μαύρες, μυτερές γόβες χάριζαν ένταση στο outfit, καθώς «έσπαγαν» το μπεζ. Το ντύσιμο αποθέωνε η αμάνικη, εντυπωσιακή καμπαρντίνα. Λάμψη της χάριζαν τα περίτεχνα, κρεμαστά σκουλαρίκια  Burberry, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Sofía Jirau: Tο πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret με σύνδρομο Down

Storm Reid: Δίνει μάθημα για το σωστό Power Dressing