in , ,

Brook Shields: H ρουτίνα ομορφιάς της ηθοποιού

Στα 56 της χρόνια, παραμένει πανέμορφη.

Γνωρίσαμε την Brooke Shields τo 1980, όταν πρωταγωνίστησε στην iconic ταινία «Blue lagoon», ενώ μέχρι και σήμερα, η ομορφιά και η επιδερμίδα της παραμένει νεανική και αψεγάδιαστη.

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στη σειρά “Go to bed with me” του αμερικανικού περιοδικού Harper’s Bazaar και αποκάλυψε σε ποιες θεραπείες ομορφιάς έχει υποβληθεί, ποιο καλλυντικό θα έπαιρνε μαζί της αν όντως ναυαγούσε σε ένα έρημο νησί και ποιες συμβουλές περιποίησης πήρε από την μητέρα της.

Διαφήμιση

Η Brooke Shields αποκάλυψε πως επισκέπτεται δυο δερματολόγους, για την αντιμετώπιση των καφέ κηλίδων του δέρματός της και για θεραπείες, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι διατεθειμένη να δοκιμάσει τα πάντα.

Η ρουτίνα της ξεκινά με τον καθαρισμό του προσώπου της και την αφαίρεση του μακιγιάζ. Στην συνέχεια, σειρά έχει η εφαρμογή του αγαπημένου της ορού, τον οποίο αναμιγνύει με ένα booster βιταμίνης C, για επιπλέον αντιοξειδωτική προστασία. Τέλος, εφαρμόζει ένα ενυδατικό έλαιο σε όλο το πρόσωπό της, ενώ η ρουτίνα της ολοκληρώνεται με μια κρέμα ματιών.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έβελυν Καζαντζόγλου: Πώς να αντιμετωπίσετε το κρύο με στυλ

Πες το με ένα φιλί: Μάθε όμως πόσα μικρόβια μεταφέρονται κάθε φορά που φιλιέται ένα ζευγάρι. Νέα έρευνα