in

Μακιγιάζ: Το viral trend του ουράνιου τόξου, που κυριαρχεί στο Tik Tok

Όσον αφορά τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ, τα παράλογα του Tik Tok τείνουν να γίνονται viral. Οι λάτρεις της ομορφιάς της εφαρμογής είχαν πρόσφατα κολλήσει για παράδειγμα με την τάση του concealer για γυαλιά.

Τώρα, οι make up artists και οι make up lovers δεν χορταίνουν το contouring του “ουράνιου τόξου”. Η συγκεκριμένη τεχνική contouring περιλαμβάνει στρατηγική σχεδίαση με χοντρές λωρίδες από ρουζ, μπρόνζερ και κονσίλερ και συνδυάζοντας τα πάντα με ένα σφουγγάρι μακιγιάζ.

Διαφήμιση

Η τεχνική δεν είναι μόνο για τα μάγουλα, καθώς η μέθοδος χρησιμοποιείται για το περίγραμμα ολόκληρου του προσώπου, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής του πηγουνιού, της μύτης, του σαγονιού και του μετώπου. Το αποτέλεσμα; Δημιουργείς επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ στην στιγμή, τονίζεις τη δομή των οστών και κάνεις το δέρμα σου να λάμπει σε όλα τα σωστά σημεία.

Το rainbow contouring είναι τουλάχιστον συναρπαστικό, με τα viral βίντεο να έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Τα σχόλια είναι ανάμεικτα, με κάποιους να ανησυχούν να το τολμήσουν, φοβούμενοι ότι μπορεί να καταλήξουν να μοιάζουν με «κλόουν». Άλλοι πάλι λένε ότι τους αρέσει το πώς η διαδικασία ανάμειξης δημιουργεί την πιο άψογη μέχρι στιγμής εμφάνιση στο μακιγιάζ τους.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το detox ρόφημά της με δυόσμο για καλή υγεία

Φωτογραφία: Η Αναστασία Γιούσεφ με μπουρνούζι και ανοιχτά πόδια σε συμβουλεύει για να….ΑΝΕΒΕΙΣ