in

Τάσεις στα βερνίκια νυχιών 2022: Αυτές είναι οι 3 μεγαλύτερες τάσεις για τα νύχια σου

Είτε απαλό, δυνατό είτε λαμπερό: το βερνίκι νυχιών είναι απλά ένα βασικό στοιχείο ομορφιάς. Ποια χρώματα όμως χρησιμοποιούν οι fashionistas και οι λάτρεις της ομορφιάς για να αναδείξουν τα νύχια τους φέτος;

ΜΟΚΑ

Οι σκούροι τόνοι εξακολουθούν να είναι μοντέρνοι – αυτό περιλαμβάνει την καφέ μόκα εμπνευσμένη από τον καφέ. Το κομψό χρώμα φαίνεται ιδιαίτερα σικ σε κοντά έως μεσαίου μήκους νύχια. Ένα γυαλιστερό φινίρισμα εξασφαλίζει μια όμορφη λάμψη.

Διαφήμιση


photo credit (@staticnailsofficial)

Ολοκαίνουργιο: Το “Sandstone” είναι ένας τόνος που είναι ένα μείγμα πορτοκαλί και μπεζ. Το νέο αστέρι στον ουρανό του βερνικιού νυχιών μπορεί να έχει διαφορετικές αποχρώσεις, όπως η ίδια η πέτρα – γιατί αυτή είναι η έμπνευση για τον ζεστό χρωματικό τόνο.

Το χρώμα δείχνει υπέροχο ιδιαίτερα σε μαυρισμένες επιδερμίδες και ως εκ τούτου είναι ήδη το αγαπημένο μας καλοκαιρινό.Tο χρώμα είναι φτιαγμένο και για το Ινδικό Καλοκαίρι, γι’ αυτό μπορείτε ακόμα να φοράτε το βερνίκι νυχιών το φθινόπωρο.

(@essie)
photo credit (@staticnailsofficial)

Σμαραγδένιο πράσινο


photo credit (@staticnailsofficial)
Ή απλά σμαραγδί – το βερνίκι νυχιών σε σκούρες πράσινες αποχρώσεις ήταν ήδη πολύ δημοφιλές πέρυσι και θα συνεχιστεί και το 2022, ειδικά με το σμαραγδί χρώμα.

Τι ωραία, γιατί είναι γνωστό ότι ποτέ δεν μπορείς να φορέσεις αρκετά από το χρώμα της ελπίδας. Αν θέλετε να δυναμώσετε λίγο τον τόνο, βάλτε ένα μεταλλικό φινίρισμα από πάνω.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Μπέλλα: Απίστευτη εκτίναξη για το μοντέλο που έκοψε η Βίκυ Καγιά στο GNTM με 1.000.000 followers στο Instagram

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η φωτογραφία και το δημόσιο ευχαριστώ από την κόρη της ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΠΕΤΑ στο instagram