in

Κατερίνα Καινούργιου δεν θα πει μόνο πλαστικές, θα πει και… το μόνο σημείο που δεν έχει πειράξει

κατερίνα καινούργιου

Θα μου πεις πως ότι δεν πείραξε ο χειρουργός το πείραξε το Photoshop αλλά αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία. Και μία και μπήκαμε στη μεγάλη εβδομάδα η άφεση αμαρτιών είναι ευκολότερη από οποιαδήποτε άλλη περίοδο του χρόνου

Στο διαταύτα τώρα. Μπορεί το πρόσωπο να έχει γίνει καινούργιο και στήθος της να είναι αυτό που έχει δεχθεί τα περισσότερα σχόλια, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει και κάτι άλλο που ταράζει τους άντρες.

Όπως και να το κάνουμε, το μάτι συνηθίζει να πηγαίνει πάντα στο μέρος ή σημείο που κάνει το μεγαλύτερο μπαμ. Στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου το στήθος της είναι αυτό που μπαίνει στο επίκεντρο τα τελευταία χρόνια. Τόσο οι άντρες όσο και η ίδια εστιάζουν τα σχόλια τους γύρω από αυτό. Προς τιμήν της πάντως, έχει σπεύσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αληθινό.

Διαφήμιση

Κι από την στιγμή που ισχύει αυτό, μπορούμε να στρέψουμε πιο εύκολα το βλέμμα στα πόδια της.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα συνηθίζει να βγάζει selfie φωτογραφίες προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.

Κι επειδή τη φετινή χρονιά είναι Single και θέλει να βρει το γαμπρό, πατέρα του παιδιού της, το έχει ρίξει και στη γυμναστική και η περισσότερη δουλειά βρίσκεται στα οπίσθια και τα πόδια. Γι΄αυτό κάθε φορά που φοράει μίνι, κάθεται σε ένα πεζούλι και δείχνει τα πόδια της σε όλο τους το μεγαλείο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλαούντια Αλέντε: Βλέπεις τα μάτια; Που να δεις και το υπόλοιπο. Η σωσίας της Μέγκαν Φοξ ζαλίζει

Πατρίθια Λόπες ντι λα Τσέρντα: Έφαγε λίγο το Πάσχα,τσίμπησε λίγο στην περιφέρεια αλλά πλασάρει σωστά