in

Βίκυ ΚΑΓΙΑ: Σοκαρίστική φωτογραφία με μαγιό. Δυστυχώς η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτης του GNTM…

βικυ καγια gntm

Τι τρέχει με τη Βίκυ Καγιά;
Οι followers σχολιάζουν και αναρωτιούνται αν υπάρχει θέμα με νευρική ανορεξία και αν πρέπει να πάρει μερικά κιλά.

Σοκαριστικές φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας για την παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτή του GNTM οι οποίες και προβλημάτισαν ιδιαίτερα αρκετούς από τους followers στα social media

Διαφήμιση

Η Βίκυ Καγια στα 45 της είναι πιο αδύνατη απο ποτέ. Με ύψος 1,77m και γύρω στα 54 κιλά, πάντα ήταν αδύνατη, χωρίς καμπύλες, αφού υπήρξε μοντέλο πασαρέλας και μάλιστα στις προηγούμενες δεκαετίες όπου τα μοντέλα ήταν στα όρια του σκίνι.

Αυτό όμως που είδαμε στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media είναι σοκαριστικό

Ένα αδύνατο σώμα, χωρις το σφρίγος που θα έπρεπε να έχει μία γυναίκα η οποία γυμνάζεται προσέχει τη διατροφή της όπως η Βίκυ Καγιά.

Γνωστή διαιτολόγος βέβαια έχει μιλήσει για τις επιπτώσεις στα σώματα των μοντέλων μετά την πασαρέλα και κοντά στην κλιμακτήριο, αφού οι εξαντλητικές δίαιτες και οι πολλές διαταραχές του κύκλου, καποια στιγμή θα δώσουν δείγματα τα οποία θα αποτυπωθούν στο δέρμα, το σώμα, το πρόσωπο και κυρίως το σφρίγος.

Πάντως για τη Βικυ Καγιά, το στυλ της, οι απόψεις της για τη μόδα αλλά και η συνολικη αισθητική της, έχουν δεχτεί πολλά σχόλια, όχι απαραίτητα θετικά, απο γυναίκες που ξέρουν αλλά και απο followers στα social media !

Φέτος μάλιστα θα ζήσουμε και τη χρονιά της κωλοτούμπας, αφού από το τσεκούρι που έπεφτε στις πλαστικές που ήθελε να μπούν στο gntm, στον κύκλο του Next Top Model Ελλάδας θα χορτάσει το μάτι μας υαλουρονικό.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
φαίη σκορδά

Φαίη Σκορδά: Full extra – Με πράσινο maxi φόρεμα κ ψηλά τακούνια ζαλίζει δίπλα στο ζαντολάστιχο

Ανέκδοτο: Η παρέα των Ελλήνων στη Ρωσία …! Τρελό γέλιο