in

Τζούλια Αλεξανδράτου: ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ στο Only fans – Στο σπίτι και σε ζωντανή ροή βίντεο όλη η γέννα

Επιχειρηματικό μυαλό η Τζούλια Αλεξανδράτου, κερδίζει αρκετά χρήματα μέσα από το only fans.

Η διάσημη ποpvοστάρ που έχει σταματήσει τις ερωτικές ταινίες, έχει βρει αλλού διέξοδο να κερδίζει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα απο το γυμvό της σώμα!

Το only fans είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα με συνδρομή, όπου ο follower πληρώνει για να βλέπει το περιεχόμενο που δημοσιεύει το πρόσωπο που λαμβάνει τα χρήματα, εν προκειμένω η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία έχει δημοσιεύσει αμέτρητα βίντεο με την εγκυμοσύνη της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα!

Διαφήμιση

Σε ερώτηση follower για το αν θα δείξει και τη γέννα του παιδιού της μέσα από το only fans η Τζούλια η οποία μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές δηλώσεις το σκέφτηκε και απάντησε: Γιατί όχι να γεννήσω στο σπίτι και να το δείξω live.

Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό αφού σε κάθε περίπτωση όταν μία γυναίκα φτάσει στο τέλος της εγκυμοσύνης και είναι έτοιμη να γεννήσει, το μείζον θέμα είναι να γεννηθεί το παιδί με ασφάλεια.

Την ίδια ασφάλεια θα πρέπει να έχει και να αισθάνεται και η μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί, φροντίζοντας ώστε να είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επιπλοκή

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Tούνη: Γέννησε με καισαρική και κάνει Reality δείχνοντας σου την κοιλιά της

Βίκυ Καγιά: Ζητιάνα ή κλασάτη; Η selfie φωτογραφία στον καθρέφτη που προκάλεσε θύελλα.