in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Έσκασε με μαγιό και κατεβασμένο παντελόνι και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία ντοκουμέντο


Λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή boho εμφάνιση που έκανε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο στο πολύ γνωστό αμερικάνικο φεστιβάλ της Καλιφόρνια, Coachella 2022 οπού και τράβηξε όλα τα βλέμματα η Βραζιλιάνα καλλονή συνεχίζει να μαγνητίζει. Αυτή τη φορά με νυχτερινή της έξοδο.

Η Alessandra Ambrosio εμφανίστηκε με τραβηγμένα μαλλιά, πίσω σκούρο κόκκινο κραγιόν και ένα μαύρο μπικίνι. Από κάτω απλά φορούσε μία κατεβασμένη φαρδιά παντελόνα και μαύρες ψηλές μπότες.

Διαφήμιση

Το θέμα δεν είναι ότι με αυτά περπάτησε το γνωστό μοντέλο στην πασαρέλα, το θέμα είναι ότι συνέχισε τη βραδινή διασκέδαση έτσι με αποτέλεσμα να γίνει το επίκεντρο του πάρτι που ακολούθησε την επίδειξη μόδας.

Τα φλας πήραν φωτιά και έκαναν τη νύχτα μέρα.

Η Alessandra Ambrosio στα σαράντα της ποτέ δεν έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ γιατί το ίδιο το μόντελινγκ την αναζητά και δεν την αφήνει να παραιτηθεί!

Το Instagram της που αριθμεί περίπου 11 εκατομμύρια followers παραδοσιακά είναι τόπος λατρείας της ομορφιάς του στυλ αλλά και του ευ ζην

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor Ελλάδας: Ποια Ρία Αντωνίου; ΔΕΣ το πριν κατέβει. Η Ρία Κολοβού με μαυρα εσώρουχα στο δοκιμαστήριο.

Ντανιέλ Κνάντσον: Το πιο σέξι μπικίνι του κόσμου φέρνει ταραχές. Φωτογραφία και Video