in

Έτσι πετσόκοψε τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα Αντώνη Κανάκη ο Σωτήρης Καλυβάτσης. VIDEO

Πριν το ράδιο αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης παρουσίαζε το ΑΜΑΝ τα καθάρματα και λίγο νωρίτερα το Κομφούζιο από το οποίο και έγινε γνωστός μαζί με τον Αντώνη Παραρά και τον Σωτήρη Καλυβάτση!

Το ΑΜΑΝ, που διαδέχθηκε το κομφούζιο, προέκυψε σαν τίτλος από τα αρχικά της φράσης Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς για το θάνατο του Αντώνη παραρά

Διαφήμιση

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και Αντώνης Κανάκης σημερινός παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στον κόσμο και δημιούργησαν το δικό τους κοινό!

Ξαφνικά όμως ο καθένας αποφάσισε να ακολουθήσει την δική του πορεία κι έτσι τον Σωτήρη Καλυβάτση τον παρακολουθούσαμε κυρίως σε ρόλο ηθοποιού, ενώ ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Πολλοί κάνανε λόγο για μία δυνατή φιλία μεταξύ των δύο παρουσιαστών, όμως έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας στα τηλεοπτικά δρώμενα, φήμες τους θέλανε να τσακώθηκαν και δεν ήθελε να βλέπουν ο ένας τον άλλον ούτε ζωγραφιστό.

Για την σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη έχει μιλήσει λίγο παλαιότερα ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά γιατί θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι. Δεν μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας.

Όχι, δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη. Εκείνο το κεφάλαιο το παλιό έχει κλείσει».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία. Η Πάολα με ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ πάνω στο Γιώργο Μαζωνάκη και ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος. Video

Ποια Kim Kardashian; Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και το αχλάδι της γονάτισαν το Instagram γιατί… Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά