Μοιραία πάθη, ένοχα μυστικά, δυσάρεστες συναντήσεις και έντονες συγκρούσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών απόψε στις 21:00, στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».
Ο Ιάκωβος πιέζει την Αθηνά να αφεθούν στα αισθήματά τους, αλλά εκείνη αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις.
Σε ερωτική πολιορκία βρίσκεται και η Μυρτάλη, με τον Νικήτα να μη χάνει ευκαιρία να της εκφράσει τα αισθήματά του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Λεωνίδα και της Άννας.
Η Ιουλία βοηθά τον Κουράκο στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη που τον πυροβόλησε και ο κλοιός γύρω από τον Ανέστη στενεύει. Την ίδια ώρα, ο Ανέστης οργανώνει μία ακόμα επίθεση, αυτή τη φορά εις βάρος της Μαρίνας, αλλά η «επιχείρηση» μπαίνει στον πάγο λόγω έλλειψης ρευστού. Το ρίχνει στο ποτό για να καταλαγιάσει τον θυμό του και λιποθυμά μέσα στο καφενείο του Πότη.
Ο Αποστόλης προσπαθεί να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του.
Ο Στάθης συνεχίζει τα νυχτοπερπατήματα και εμφανίζεται με την Εύα στην ταβέρνα. Ο Στέφανος πιέζει την Αρετή να πετάξει τον Στάθη έξω από το σπίτι, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.
Η Κατερίνα (Έλενα Ευσταθίου), η πραγματική μητέρα του Δημήτρη, εμφανίζεται στο κατώφλι της Αθηνάς και της ζητά εξηγήσεις.
Ο Ανέστης οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η Αναστασία είναι η μόνη που τον συνοδεύει.
Η Ισμήνη πιστεύει ότι το σπίτι που σχεδιάζουν να αγοράσουν με τον Κωνσταντίνο είναι υπερβολή, εκείνος όμως το βλέπει σαν επένδυση για την κόρη της, που τη νιώθει σαν παιδί του.
Ο Στέφανος αγοράζει ένα φόρεμα στην Αρετή για να βγουν βόλτα και ο Στάθης θεωρεί ότι η σχέση μάνας και γιου έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.
Η Αθηνά δεν αντέχει άλλο μόνη με τις σκέψεις της και πηγαίνει στο σπίτι του Ιάκωβου αργά τη νύχτα.
Ο Γιώργης ρωτά ευθέως την Ιουλία αν την έχει πλησιάσει ο Στάθης και καταλαβαίνει ότι του λέει ψέματα.
«Η Γη της Ελιάς» – Κάθε βράδυ από Κυριακή έως Πέμπτη, στις 21:00, στο MEGA