in

Halle Berry: H άσκηση yoga που θα σας χαρίσει γλυκά όνειρα

Ο καλός και ήρεμος ύπνος είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας την επόμενη ημέρα. Το μυστικό είναι να ηρεμήσουμε, να διώξουμε τις αρνητικές σκέψεις και να αφήσουμε το σώμα μας να χαλαρώσει με τη yoga.

Διαφήμιση

Όταν το σώμα σου έχει ανάγκη από ξεκούραση από τη δουλειά, το να ξαπλώσεις λίγες ώρες στον καναπέ, παρακολουθώντας την αγαπημένη σου σειρά, μοιάζει ιδανική λύση. Ωστόσο, η τακτική αυτή δεν προσφέρει αυτό που πραγματικά χρειάζεται το σώμα τη δεδομένη στιγμή, δηλαδή να απελευθερώσει την ένταση, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις έναν ποιοτικό ύπνο.

Όπως λέει και η Halle Berry: «Μετά την δουλειά, είναι σημαντικό για μένα να τεντώνομαι. Η φυσική κατάσταση δεν εξαρτάται μόνο από το τρέξιμο, τα βάρη και τις σκληρές ασκήσεις. Για μένα, το να είμαι αθλητική και σε φόρμα σημαίνει επίσης να είμαι ακίνητη, να τεντώνομαι και να αναπνέω. Η συμπερίληψη των διατάσεων στο καθημερινό πρόγραμμά μου βοηθά τους μύες μου να παραμείνουν μακριοί και ευέλικτοι και εμένα να χαλαρώνω».

Για να το πετύχεις αυτό, μια και μόνο κίνηση γιόγκα είναι αρκετή. Η κίνηση αυτή θα προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία στο νευρικό σου σύστημα.

Η πόζα με τα πόδια ψηλά στο τοίχο προσφέρει πολλά περισσότερα οφέλη στη γενικότερη υγεία του οργανισμού σου από ένα απλό τέντωμα. Με το να καθίσεις για λίγο χρόνο ξαπλωμένη με τα πόδια τεντωμένα ψηλά στον τοίχο, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις μυαλό και σώμα, εστιάζοντας στην αναπνοή αλλά και στην ηρεμία των μυών.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Χρανιώτης – Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έδωσαν εθελοντικά αίμα για όσους το έχουν ανάγκη

Ελευθερία Ελευθερίου: Έτσι διατηρεί το γυμνασμένο της κορμί – Δείτε βίντεο