in

GNTM: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου στα 4 με ρόμπα ξεκούμπωτη και την ΜΠΑΝΑΡΕ το Instagram. ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ το μικρό. Δες φωτογραφία

Μπορεί φέτος το Next Top Model Ελλάδας να είχε τη χαμηλότερη τηλεθέαση σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χρονιά πού παίχτηκε το ριάλιτι μοντέλων όμως φάνηκε από την αρχή ότι είχε και ένα ξεκάθαρο φαβορί. Αυτό δεν ήταν άλλο από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου!

Η νεαρή Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την Κέρκυρα κέρδισε στον τελικό τόσο τον Κωνσταντίνο όσο και την Όλγα Ντάλλα και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του gntm. Πήρε δώρα συμβόλαια μετρητά και αυτοκίνητο αλλά το πιο σημαντικό, μεγάλη ώθηση να πραγματοποιήσει τα όνειρά της στο χώρο του μόντελινγκ!

Διαφήμιση

Ένας χώρος που όπως έχει αποδειχθεί έως τώρα χρειάζεται γερό στομάχι αφού ελάχιστοι από όσους έχουν διακριθεί στο gntm κατάφεραν να κάνουν σημαντική καριέρα.

Κάποιοι απλά είχαν ταβάνι να γίνουν influencers στο instagram και να μαζέψουν μερικές χιλιάδες followers!

Η αλήθεια είναι ότι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Έχει όνειρα έχει θέληση και έχει ξεκινήσει μετά πραγματοποιεί!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν έχουν τόσο σχέση με Ελληνίδα μοντέλο και influencer αλλά αντίθετα φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα που κάνουν ξένα μοντέλα στον αντίστοιχο χώρο!

Τολμά, δοκιμάζει, πειραματίζεται με πόζες και τον εαυτό της και φυσικά προκαλεί!

Το τελευταίο σετ με φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η Κυβέλη έχει βάλει στόχο να φύγει για έξω
Το Instagram μάλιστα αφαίρεσε φωτογραφίες της θεωρώντας τις ιδιαίτερα προκλητικές

Δείτε τις επόμενες που ακόμα παραμαμένουν, όσο τουλάχιστον ακόμα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Η διαστημική ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ φωτογραφία με ασημένιο ΒΡΑΚΑΚΙ και τα διαγαλαξιακά ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ που μας έλιωσε

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει πώς θα φορέσουμε το πορτοκαλί τοπ μας για να είμαστε σέξι