in

Μπαρ Ραφαέλι: Καλή χρονιά με μαγιό πόδια και… ολα τα προσόντα full frontal

Καιρό είχε να προκαλέσει η Μπαρ Ραφαέλι! Η καλλονή από το Ισραήλ, που θεωρείται μία από τις πιο καυτές παρουσίες στο χώρο του μόντελινγκ, φιλοξενήθηκε στο editorial του γυναικείου περιοδικού «Marie Claire» της μεξικάνικης έκδοσης σε μια σέξι φωτογράφηση.

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα διεθνώς από το Ισραήλ, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του 2009 Sports Illustrated Swimsuit Issue και ψηφίστηκε Νο. 1 στη λίστα Hot 100 του περιοδικού Maxim για το 2012. Φυσικά μέσα από το koolnews την έχετε δει αρκετές φορές αλλά όσες και αν τη δεις ποτέ δεν είναι αρκετό και θες και άλλο!

Η 37χρονη θεά, που πριν από μερικά χρόνια έγινε πρωτοσέλιδο στον tabloid Τύπο για τη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο και εδώ και χρόνο έχει σχέση με 40χρονο Ισραηλινό επιχειρηματία, είπε να βγάλει στη φόρα τα προσόντα της, αφήνοντας τον αντρικό πληθυσμό με το στόμα ανοιχτό.

Διαφήμιση

Δίμετρα πόδια, εντυπωσιακό μπούστο και αναλογίες που σκοτώνουν μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, χαρίζοντας ανέμελες στιγμές στα αγόρια!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Κέιτλιν Άρνετ είναι η συναρπαστική ανακάλυψη της ημέρας και έχει στήθoς… αποστομωτικό – Μπες στο instagram και δες

Πάολα Φωκά – η ιστορική Viral φωτογραφία: Με διάφανο φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ μάζεψε όλο το χαρτί