in

Ολίβια Κούλπο: Με μαγιό ρουφά το μακαρόνι και σε στέλνει στα επείγοντα. Η φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

Η Olivia Culpo κατάφερε πριν από 10 χρόνια, στα 20 της δηλαδή, να σαρώσει τους τίτλους στους διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού εξελέγη κατά σειρά Miss Rhode Island, Miss USA και τελικά Miss Universe.

Η μελαχρινή Αμερικανίδα καλλονή με ύψος 1.70m κατέκτησε και το Instagram, αφού έχει περισσότερους από πέντε εκατομμύρια ακόλουθους και είναι παγκόσμιο fashion icon!

Έχει καταφέρει αυτά που φοράει να ξεπουλάνε και η ίδια δηλώνει ότι αγαπάει το instagram και τη δυνατότητα που της δίνει να επικοινωνήσει με τον κόσμο και να του δείχνει όλα αυτά που της αρέσουν.

Διαφήμιση

Της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες και να ενσωματώνει τα ρούχα και τα αξεσουάρ με το προσωπικό της στυλ.

Η Ολίβια Κούλπο χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες όχι μόνο σαν μορφή τέχνης αλλά σαν μορφή έκφρασης αφού πιστεύει ότι μία φωτογραφία έτσι κι αλλιώς αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Πριν από 3 χρόνια η Ολίβια Κούλπο κατέκτησε και τον τίτλο της πιο σέξι γυναίας του πλανήτη.

Και πως να μη το έκανε αφού κάνεις δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από την τέλεια μελαχρινή ομορφιά της και τις εξωπραγματικές αναλογίες της Αμερικανίδας καλλονής

Η ίδια φροντίζει μέσα από το Instagram να ταΐζει τα 5 εκατομμύρια που την ακολουθούν με όμορφες φωτογραφίες και τώρα το καλοκαίρι τη βλέπουμε μόνο με μαγιό!

Ακόμα και όταν ρουφάει το μακαρόνι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νικόλ Μέγιερ: Δεν είναι μέγαιρα. Με καπελαδούρα και τόπλες σε προσκαλεί για μπανάκι

Viral βίντεο: Ελικόπτερο διαλύεται στη θάλασσα