in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ side boobs. Τρέλανε κόσμο με το ανοιχτό της φόρεμα απο τα πλάγια

Η Alessandra Ambrosio ζάλισε κόσμο με το απίστευτο φόρεμα της! Τι και αν το 40χρονο μοντέλο τα έχει δείξει όλα τόσα χρόνια στις πασαρέλες, όταν στο μάτι εστιάζει εκεί που πρέπει δεν χορταίνει με τίποτα!

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου έλαμψε στην απονομή των Όσκαρ Αλλά ακόμα, στην άλλη άκρη του ειρηνικού όλοι συζητάνε την εμφάνιση που είχε κάνει δύο μέρες πριν μαζί με τη Heidi Klum

Διαφήμιση

Το φόρεμα της Alessandra Ambrosio με μεγάλο άνοιγμα στα πλάγια, φορεμένο φυσικά χωρίς σουτιέν, έβγαλε μάτια!

Η 40χρονη Alessandra επέλεξε ένα αστραφτερό μαύρο φόρεμα Christian Dior, όμορφα αξεσουάρ και υπέροχα ψηλά πέδιλα, ένα διαμαντένιο κολιέ και μια μαύρη τσάντα.

Το σύνολο υπέροχο και εντυπωσιακό αλλά όταν γύρναγε στο πλαι τα φλας έπαιρναν φωτιά! Ευτυχώς για εμάς υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό!

Οι φωτογραφίες κόσμισαν περιοδικά εφημερίδες social media και sites και έφτασε η ώρα σας να δειτε την Αλεσάντρα γυρισμένη πλάι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τηγανητές πατάτες: Το μυστικό για τις καλύτερες τηγανιτές πατάτες! Ο Γαλλικός και ο Αμερικάνικος τρόπος

μαιρη μιλιαρεση

Μαίρη Μηλιαρέση: Το φυσάει και δεν κρυώνει. Για 5.000 ευρώ έχασε το ρουκ ζουκ από την Ζέτα Μακρυπούλια