in

Ελένη Μενεγάκη: Θα πάθεις ΣΟΚ αν υπολογίσεις πόσα χρήματα βγάζει το μήνα; Κάνε τα Μαθηματικά

Έτσι όπως πάει η δουλειά σε λίγο καιρό θα πρέπει οι influencers να πληρώνουν τα κανάλια για να έχουν εκπομπές ή να το κάνουν τσάμπα.

Από την προβολή και την αναγνωρισιμότητά που παρέχει η τηλεόραση αυτές θα μπορούν να κερδίζουν από το instagram. Win-win καταστάσεις δηλαδή!

Αυτός είναι και ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεόραση! Οι διαφημιστικές για το instagram τη θέλουν στην τηλεόραση. Καλό το ποστ αλλά αν φοράς κιόλας πληρώσνεσαι και παραπάνω!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί από μόνη της η ξανθιά παρουσιάστρια να είναι Brand και αρκετές διαφημιστικές να τη θέλουν όμως δεν είναι σε ηλικία που είναι για παράδειγμα η Ιωάννα Τούνη ώστε να λειτουργεί αυτόνομα στο instagram που όλη μέρα ανεβάζει stories και δείχνει προϊόντα!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να είναι στο instagram τόσο ενεργή και να απασχολείται όλη τη μέρα με αυτό καθώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δείξει την καθημερινότητά της στα 52 όπως τη δείχνει μία γυναίκα 28 ετών!

Οι χορηγίες και οι διαφημίσεις όσο καιρό η Ελένη Μενεγάκη απείχε από την τηλεόραση είχαν πέσει σαφέστατα, ενώ τώρα σχεδόν κάθε μέρα η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει κάποιο διαφημιστικό post!

Μπορεί να μην έχουμε τον ακριβή κατάλογο της Ελένης θα δημοσιεύσουμε όμως ξέρουμε ότι για λιγότερα από 2.000 ευρώ δεν στήνεται για κλικ !

Διαφήμιση

Τα μαθηματικά τώρα κάντε τα εσείς για τα χρήματα που μπορεί να κερδίσει το μήνα. Απλος πολλαπλασιασμός!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Tο πρώτο 5άστερο ξενοδοχείο στο διάστημα με θέα τη ΓΗ: Πόσο θα κοστίζει η διαμονή;

Ζετα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Η εμφάνιση με κόκκινο σακάκι και μαλλιά βαγκ στο Ρουκ Ζουκ. Δες τι φόρεσε από κάτω