in

Ιωάννα Μπέλλα: Τη θυμάστε τότε που έβγαλε το υαλουρονικό; Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Δύσκολη η ζωή του να είσαι μοντέλο και η Ιωάννα Μπέλλα το ξέρει για τα καλά! Για να μπορέσει κάνει το ονειρό της πραγματικότητα κάποια στιγμή γέμισε το πρόσωπό της με υαλουρονικό όμως αυτό αποτέλεσε αιτία για να κοπεί από το gntm!

Η συνέχεια ήταν συναρπαστική για την Ιωάννα Μπέλλα αφού το 2018 κατάφερε να αναδειχθεί Σταρ Ελλάς και να ξεκινήσει μία σημαντική καριέρα ως μοντέλο. Θα μπορούσε να πει κανεις ότι ήταν και η εκδίκηση της προς τη Βίκυ Καγιά αλλά όχι!

Διαφήμιση

Όταν η Ιωάννα Μπέλλα μπήκε για τα καλά στο χορό του μόντελινγκ διαπίστωσε μόνη της ότι δεν χρειάζεται να έχει υαλουρονικό στο πρόσωπο και αποφάσισε να το αφαιρέσει.

Για αυτήν την απόφαση της είχε μιλήσει και στον Γρηγόρη Μπάκα που την πέτυχε το 2019 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Νιώθω ένας άλλος άνθρωπος μετά από αυτό. Το έκανα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Όχι ότι το βαρέθηκα. Δεν μου άρεσε άλλο πάνω μου. Δεν το ήθελα άλλο ρε παιδί μου.

Νιώθω τέλεια. Νιώθω άλλος άνθρωπος…, δήλωνε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Τα χρόνια όμως πέρασαν η Ιωάννα Μπέλλα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο instagram, έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές στο εξωτερικό ως μοντέλο και έχει αντιληφθεί ότι αυτά που έκανε αισθητικά το υαλουρονικό μπορεί να το κάνει απλά ένα φίλτρο στο instagram!

Κοιτώντας τις φωτογραφίες του σήμερα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν έχει υαλουρονικό ή όχι. Σε κάθε περίπτωση όμως η Ιωάννα Μπέλλα είτε με είτε χωρίς είναι πραγματικά πανέμορφη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
chloe cherry

Chloe Cherry: Προκαλεί εντυπώσεις με σέξι μίντι φόρεμα σε σόου του LFW

Πες αλεύρι… η Κένταλ Τζένερ σε γυρεύει – Θεούσα με κολάν σε νέα φωτογραφία