in

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ποζάρει ως «Μελέτης» και λέει μία αλήθεια

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Instagram

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως ο σκληρός «Μελέτης», μέσα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», μας έχει κερδίσει με το υποκριτικό του ταλέντο και -όπως όλα δείχνουν- έχει πολλά ακόμα να κάνει τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο θεατρικό σανίδι.

Τον λογαριασμό του στο Instagram ακολουθούν πάνω από 74.800 άτομα, με τον ίδιο να αναρτά φωτογραφίες από την επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Και την Πέμπτη 3/3, τράβηξε την προσοχή των followers του, όταν δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών», όπου τον βλέπουμε να κάθεται, κρύβοντας  -όπως σε όλα τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς- το αριστερό του μάτι, φορώντας προστατευτικό patch.Έχει στρέψει το κεφάλι του αριστερά και κοιτάει με προσοχή, πράγμα που υποδηλώνει ότι έχει διάλογο με κάποιον.

Διαφήμιση

«Όλοι για λίγο οξυγόνο παλεύουμε» με αυτή τη φράση συνοδεύει το εν λόγω στιγμιότυπο ο 33χρονος καλλιτέχνης και εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του!

Δεκάδες θαυμάστριές του έχουν σχολιάσει το post του, εκφράζοντάς του την αγάπη τους: «Η αγαπημένη μου σκηνή στην τρίτη σεζόν 🥺❤️», «Φοβερή σκηνή και πολύ σωστή κουβέντα! Συγχαρητήρια για τις ερμηνείες❤️❤️», «Σκηνάρα👏❤️», «Υπέροχέ μου ❤️». Όπως φαίνεται, το γυναικείο φύλο έχει γοητεύσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Sara Sampaio: Η ρουτίνα ομορφιάς του αγγέλου της Victoria’s Secret

Yara Shahidi: Ο λόγος που δύο τσάντες είναι καλύτερες από μια