in

Ψήφο εμπιστοσύνης και το καλοκαίρι στο τζιν πουκάμισο – Το must item κάθε… σωστού άντρα

Δώδεκα μήνες το χρόνο, τριάντα ημέρες το μήνα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο…. Το τζιν πουκάμισο αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις στιγμές της ημέρας. Για τους ζεστούς μήνες, μάλιστα, του καλοκαιριού μπορεί να αποκτήσει και το ρόλο ελαφρύ τζάκετ. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να γίνεις το πιο stylish αρσενικό, φορώντας σωστά το συγκεκριμένο κομμάτι.

Προτίμησε να το συνδυάσεις με ένα chinos παντελόνι, ιδανικά σε αποχρώσεις του μπεζ-χακί-μπλε.

Διαφήμιση

Θέλοντας να δώσεις ένα πιο χαλαρό λουκ, φόρεσε το απ’ έξω από το παντελόνι σου. Αν είσαι πιο τολμηρός, βάλε το μισό μέσα και το άλλο μισό απ’ έξω.

Το τζιν πουκάμισο έχει ένα μεγάλο ατού: φοριέται και μόνο του και με… παρέα. Αν θες να το συνδυάσεις με κάτι άλλο, διάλεξε το αγαπημένο σου t-shirt και άφησε το πουκάμισο ξεκούμπωτο.

Επέλεξε το και για τις βραδινές σου εμφανίσεις, φορώντας το κουμπωμένο. Μπορείς, μάλιστα, μέχρι και γραβάτα να βάλεις.

Στο μεγάλο ερώτημα τζιν πουκάμισο με τζιν παντελόνι… απαντάμε ναι! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το παντελόνι σου να είναι πιο σκούρο και το πουκάμισο πιο ανοικτό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νέα έρευνα «δικαιολογεί» τις φρικαλεότητες του Αδόλφου Χίτλερ – Έπασχε από… Πάρκινσον

Σοφία Βογιατζάκη: «Μέχρι τα 17 μου έκανα ενόργανη και μπαλέτο, ξαφνικά σπάω το πόδι μου και παίρνω 22 κιλά»