in

Γιώργος Καράβας: Φοβερή αλλαγή στα μαλλιά του ο coach του GNTM

Ο Γιώργος Καράβας έγινε ευρέως γνωστός μέσω του GNTM και έχει αναγνωριστεί για την αισθητική και το look του.

Ο γοητευτικός coach λοιπόν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του και αποκάλυψε το νέο του hairlook σε όλους μας με μια selfie στο Instagram: Έγινε ξανθός και μπορούμε να πούμε ότι του πάει πολύ!

Διαφήμιση

O Καράβας δημοσίευσε μία φωτογραφία στα stories του με το νέο του look, γράφοντας: «Mπουμ! Νέο λουκ», ενώ στην επόμενη φωτογραφία ποζάρει δίπλα στην όμορφη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

Ο Γιώργος Καράβας έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εμφάνισή του και πως τον έχει διευκολύνει στη ζωή: «Δε θα πω ψέματα, ήξερα ότι ήμουν ένα ωραίο παιδί. Δεν ήξερα όμως τι αντίκτυπο μπορεί να έχει μια ωραία εμφάνιση, διότι υπήρχαν άλλα παιδιά που ήταν πολύ πιο αρεστά στα κορίτσια του σχολείου. Πιτσιρικάς δε θα έλεγα ότι ήμουν ιδιαίτερα τολμηρός με τα κορίτσια. Μπορεί να μου άρεσε μια κοπέλα και να μην πήγαινα να της μιλήσω για πολύ καιρό.»

«Έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου, είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Δεν έχω νιώσει όμως ιδιαίτερη πίεση όσον αφορά την εικόνα μου. Το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης είναι κάτι που σίγουρα πουλάς.»

«Παρόλα αυτά, δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα μετρήσω το φαγητό μου σε γραμμάρια και θα προσέξω σε υπερβολικό βαθμό τι θα φάω και τι δε θα φάω. Τρώω τα πάντα. Βέβαια, υπάρχουν περίοδοι που πρέπει να προσέξω λίγο παραπάνω, γιατί με αυτό ζω, αλλά σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια. Δηλαδή, πριν ξεκινήσω το GNTM είχα προσέξει. Μπήκα σε μια δίαιτα, ώστε το σώμα μου να επανέλθει στα δεδομένα στα οποία ήθελα να είναι. Σε όλα αυτά μετράνε βέβαια και οι συνθήκες σε κάθε περίοδο στη ζωή σου και η ψυχολογία σου».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Δείτε την με καρέ μαύρο μαλλί – Είναι θεά!

Kanye West: «Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί»