in

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανανεωμένη και χαμογελαστή, ποζάρει με μπικίνι και προκαλεί χαμό

Δες τη φωτογραφία της αγαπημένης δημοσιογράφου-επιχειρηματία στο Ιnstagram

Μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες δημοσιογράφους είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και -νομίζω- πως όλοι θα συμφωνήσουμε με αυτό. Πέρα από τη δημοσιογραφία, διατηρεί κανάλι στο YouTube, ενώ έχει ιδρύσει δύο εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων, η μία εκ των οποίων διαθέτει και μαγιό, και συχνά διαφημίζει η ίδια τα προϊόντα του brand της. Έτσι συνέβη και την Πέμπτη 26/5, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται με ένα hot μπικίνι και είναι άκρως ελκυστική.

Όπως μπορείς να δεις παρακάτω, ποζάρει δίπλα από την πισίνα ξενοδοχείου, χαμογελάει και οι αναλογίες της δεν μπορούν παρά να εξιτάρουν την ερωτική φαντασία των ανδρών. Το μπικίνι τοπ κολακεύει το ντεκολτέ της, ενώ τη θηλυκότητά της αποθεώνει το ανέμελο hair look. Oφείλουμε, ακόμη, να παραδεχτούμε πως τα τατουάζ στα χέρια, τον δεξί μηρό και κάτω από το στήθος της τής ταιριάζουν πολύ.

Διαφήμιση

Ανανεωμένη και απελευθερωμένη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποδεικνύει γιατί ο γοητευτικός personal trainer Κωνσταντίνος Βασάλος έχει μάτια μόνο για εκείνη!  Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 24.000 likes και αμέτρητα θετικά σχόλια, μερικά εκ των οποίων είναι: «Θεάρα😍», «Κορίτσαρος και τέλειο μαγιό 🧨💥💥💥💥💥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️», « Κορμάρα φωτιά έκανες, Ευριδίκη μου ❤️ ❤️❤️❤️🔥🔥🔥❤️❤️❤️ Αστέρι 🌟», «Κουκλάρα μου❤️❤️ Ομορφιά μου μελαχρινή 🧿🧿💋».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Έτσι σκάει το καλαμπόκι και γίνεται ποπ κορν. Viral βίντεο

Viral Βίντεο: Αηδία. Γιατροί αφαιρούν ζωντανό ψάρι 1,25 μέτρων από έντερο ασθενή