in , , ,

Μαρία Κορινθίου: Φορώντας μόνο το σουτιέν της, αποπνέει θηλυκότητα και μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα

«Μία γυναίκα πρέπει να αισθάνεται με τα εσώρουχά της θηλυκή και ταυτόχρονα άνετη» τονίζει η διάσημη ηθοποιός

To μεσημέρι της Τετάρτης 23/2, η Μαρία Κορινθίου αναστάτωσε, για ακόμη μία φορά, τους περισσότερους από 582.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο σέξι στιγμιότυπα.

Φορώντας μόνο ένα μαύρο σουτιέν, κάθεται σε μία αναπαυτική πολυθρόνα με γκρι ύφασμα και το πληθωρικό στήθος της προκαλεί την ανδρική φαντασία.

Διαφήμιση

Λάμψη της χαρίζουν τα κομψά σκουλαρίκια και τα χρυσά κολιέ. Τα πλούσια μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και το στήθος της και η επιδερμίδα του προσώπου της φαίνεται φρέσκια και νεανική, με το μακιγιάζ να είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

Στη δεύτερη φωτογραφία, στρέφει το βλέμμα της κάτω και είναι πιο ελκυστική από ποτέ. «Μία γυναίκα πάντα πρέπει να αισθάνεται με τα εσώρουχά της θηλυκή και ταυτόχρονα άνετη. Μόνο με τα @intimissimi μου🌹» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της και εμείς, οι γυναίκες, συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. Όπως καταλαβαίνετε, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες για να διαφημίσει τα εσώρουχα της Ιntimissimi, συγκεκριμένα το μαύρο σουτιέν. Η εταιρεία σκέφτηκε σωστά και επέλεξε την Μαρία Κορινθίου για μοντέλο, μιας που οι γυναίκες με πληθωρικό στήθος είναι αυτές που δυσκολεύονται να βρουν σουτιέν που να εφαρμόζει όμορφα στο σώμα τους.

Μαρία Κορινθίου, είσαι θεά!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Camila Cabello: Το πιο φαντασμαγορικό μακιγιάζ για το 2022

Δανάη Παππά: Τα πουλόβερ της είναι ό,τι πρέπει για να κυκλοφορείτε πάντα με στυλ