in , , , ,

Ήβη Αδάμου: Τραγουδά στο Fantasia Live, η φωνή της μαγεύει και το κορμί της κολάζει

Δείτε βίντεο

Η Ήβη Αδάμου είναι μία από τις επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, διατηρώντας έτσι την επικοινωνία με τους θαυμαστές της.

Το βράδυ της Κυριακής 20/2, η 28χρονη τραγουδίστρια, σύντροφος του Μιχάλη Κουινέλη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο, διάρκειας 33 δευτερολέπτων, και μία φωτογραφία από το νυχτερινό κέντρο Fantasia Live, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο Ελληνικό.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Ήβη Αδάμου εμφανίζεται on stage στο εν λόγω κέντρο, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στους λάτρεις της μουσικής και του χορού.

Διαφήμιση

Φορώντας μία αστραφτερή μπλούζα, την οποία έχει συνδυάσει με ένα καυτό, μαύρο σορτς και ψηλοτάκουνα πέδιλα, κρατά το μικρόφωνο, λικνίζει το κορμί της και η φωνή της είναι απλά υπέροχη. Φυσικά, οι τέλειες καμπύλες της και τα πόδια της δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα από τον ανδρικό πληθυσμό.

Πηγαίντε να την απολαύσετε από κοντά, αξίζει!

Ήβη Αδάμου, είσαι θεά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Nicole Scherzinger: Τόλμησε ολική μεταμόρφωση στα μαλλιά της!

Barbie Ferreira: Με σέξι ροζ μπικίνι καθώς κάνει διακοπές στο Bora Bora