in , , ,

Κόνι Μεταξά: Το στιγμιότυπο από το νέο video clip της «έριξε» το Instagram

Πιο τολμηρή και σέξι από ποτέ η τραγουδίστρια

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Κόνι Μεταξά, αφού μόλις χθες είπε το μεγάλο ναι στον Μάριο Καπότση. Σύντομα, λοιπόν, η 31χρονη τραγουδίστρια και ο 30χρονος παίκτης polo θα ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου.

Ανοδική πορεία σημειώνει και η επαγγελματική ζωή της Κόνι Μεταξά. Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζει με τον Αντώνη Δημητριάδη το «ΜΕGA Star», το οποίο προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:30. Όσον αφορά το μουσικό της ταλέντο, αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο της single, το «ΟPA», και το video clip αυτού είναι καυτό.

Την Πέμπτη 17/2, η όμορφη καλλιτέχνιδα κόλασε τους περισσότερους από 299.000 followers της, αφού δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το νέο video clip της.

Διαφήμιση

Φορώντας λευκά ρούχα, συγκεκριμένα ένα λευκό σουτιέν και μία τούλινη φούστα, επιδεικνύει την υπέροχη πλάτη της. Με ερωτική διάθεση, κοιτά το φωτογραφικό φακό και αγγίζει με τα δύο χέρια της το πάνω μέρος της εντυπωσιακής φούστας της. Το smokey eye κάνει το βλέμμα της σέξι, ενώ το κραγιόν σε φυσική απόχρωση δίνει όγκο στα χείλη της.

Δείτε το video clip του «ΟPA» και την Κόνι Μεταξά πιο απελευθερωμένη από ποτέ:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Chiara Ferragni: Απογείωσε το trend της σούπερ μίνι φούστας

Κεφαλά Χριστίνα

Χριστίνα Κεφαλά: Οι πιο ωραίοι συνδυασμοί για σκουρόχρωμα τζιν