in

ΕΠΟΣ: Είπαν τη Μέγκαν Φοξ πλαστική και…χαζή και αυτή απάντησε – Τρελό γέλιο

Όταν είσαι μέλος της διεθνούς showbiz τότε λογικό είναι να θες να τα έχεις όλα! Ομορφιά, εξυπνάδα, αναγνωρισιμότητα, νιάτα, ωραίο σώμα, λαμπερό χαμόγελο, πλούσια σωματικά προσόντα, ωραίο σύντροφο και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ!

Αν όμως δεν στροφάρεις και πολύ και δεν έχεις τις φυσικές χαρές και αναγκάζεσαι να τις προσθέσεις με νυστέρι τότε δεν ξέρουμε ποιο είναι το χειρότερο Να σε πουν χαζή ή πλαστική! Και αν σε πουν και τα δύο; Και αν ισχύει; Και αν πρέπει να απαντήσεις; Τότε τι;

Διαφήμιση

Την έχουν πει χαζή την έχουν πει και πλαστική. Η Megan Fox βρήκε απάντηση μόνο για τη χαζομάρα. Για τις πλαστικές και τα μπότοξ που δε κουνιέται τίποτα δεν είπε… τίποτα! Συγκεκριμένα:

Η Μέγκαν Φοξ παραχώρησε σε συνέντευξη στο «Harper’s Bazaar» της Αραβίας εχει μιλήσει, μεταξύ άλλων, για όσα πιστεύουν οι άλλοι για την ίδια, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την εικόνα της.

Η καλλονή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πιστεύω πως ο περισσότερος κόσμος υποθέτει πως δεν είμαι πολύ έξυπνη, μορφωμένη ή σοβαρή, επειδή θεωρούν πως βγάζω προς τα έξω μια εικόνα πιο ναρκισσιστική, που κυνηγά την προσοχή και θέλει να αρέσει στον κόσμο. Όλα αυτά με κάνουν να γελάω».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Έχω δώσει τόσες πολλές συνεντεύξεις και όταν τις διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, μπορεί να καταλάβεις πως δεν είμαι ένα από τα τυπικά μοντέλα».

Οι πλαστικές της Μέγκαν Φοξ

Η Μέγκαν Φοξ είναι η επιτομή της ομορφιάς και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Αν και στο παρελθόν οι δημοσιογράφοι του ξένου τύπου είχαν ασχοληθεί εκτενώς με τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει για να αλλάξει κάποια από τα χαρακτηριστικά της, εκείνη δήλωνε πως της αρέσει ο εαυτός της ακριβώς όπως είναι.

Και πώς να μην της αρέσει δηλαδή; Η γυναίκα αυτή είναι από τη φύση της όμορφη. Το θέμα είναι ότι δε μπόρεσε να αντισταθεί στην τελειότητα που της υποσχέθηκε ο πλαστικός χειρουργός της και αφέθηκε στο νυστέρι του ουκ ολίγες φορές.

Μετά το στήθος, τα χείλη και τη μύτη, η όμορφη ηθοποιός το έριξε στα μπότοξ και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Η Μέγκαν δέχεται κυρίως αρνητικά σχόλια από τους θαυμαστές της για την εμμονή της να παρεμβαίνει στο πρόσωπό της και όλοι της εφιστούν την προσοχή λέγοντάς της πως σε λίγα χρόνια δεν θα μπορεί ούτε να δουλεύει αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς.

Από το πρόσωπό της έχει χαθεί κάθε είδους έκφραση και τα φρύδια της έχουν φτάσει στον… Θεό. Στο Twitter είχε γίνει χαμός με τους χρήστες να δηλώνουν πως σε λίγο καιρό στη μόνη ταινία που θα μπορεί να παίξειει η Μέγκαν θα είναι η «Μούμια»

Μήπως να ηρεμήσει λίγο η Μέγκαν; Ως ηθοποιός θα έπρεπε να σκέφτεται λίγο παραπάνω την καριέρα της, εκτός φυσικά κι αν όντως φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που ανέφεραν οι θαυμαστές της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Ιμπάλα χωρίς λαδάκι στο καντήλι σώζεται από κροκόδειλο αλλά στο καπάκι… πέφτει σε λεοπάρδαλη

Ποιά Wanda Nara: Η Ζαΐρα Νάρα έβαλε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σιθρού και κέρδισε 300.000 followers