in

Megan Fox: Γιατί θεωρείται σήμερα η πιο σέξι ηθοποιός στο Χόλιγουντ

Την απάντηση δίνει η στιλίστας της

Εκτός από την πολύ rock’n’roll σχέση της με τον ράπερ Machine Gun Kelly, υπάρχει και ένας άλλος λόγος που εξηγεί το γεγονός ότι μιλάμε τόσο πολύ για τη Megan Fox τον τελευταίο καιρό: η νέα της γκαρνταρόμπα.

Η 35χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή τη δεκαετία του 2000 για τον ρόλο της στο Transformers, πέρασε μερικά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πέρυσι, επέστρεψε στο προσκήνιο και ξεκίνησε ένα είδος «δεύτερου κεφαλαίου» στη ζωή της, όπου τα ντυσίματά της συζητούνται τόσο πολύ όσο και η ερωτική της ζωή.

Διαφήμιση

«Δεν νομίζω ότι συνειδητοποίησε τι της συνέβαινε», είπε η Maeve Reilly, η στυλίστρια της Megan Fox. «Η μόδα δεν την ενδιέφερε περισσότερο από αυτό. Στο παρελθόν, κανένας στιλίστας δεν την άκουγε πραγματικά, κανείς δεν τη ρωτούσε πώς ήθελε να μοιάζει», συνεχίζει. «Όπως είπε [η Μέγκαν], κάπως εγκατέλειψε τη μόδα, γιατί ένιωθε ότι δεν μπορούσε να εκφραστεί όπως ήθελε»

Το αστραφτερό, διάφανο φόρεμα Mugler που φορούσε η Μέγκαν Φοξ στα VMAs το 2021 είναι ένα παράδειγμα αυτής της μεταμόρφωσης, ακόμα κι αν η σέξι εμφάνιση δεν ήταν απαραιτήτως η αρχική πρόθεση: «Το να φανεί γυμνή στα VMA δεν ήταν μια στρατηγική από μέρους μας, συνέβη με φυσικό τρόπο», γελάει η Maeve Reilly. «Κάθε φορά που προσπαθούμε να ηρεμήσουμε τα πράγματα, λέμε στον εαυτό μας… τι νόημα έχει;». Για τη Μέγκαν Φοξ, τα VMA σηματοδότησε την έναρξη μιας μακροχρόνιας σχέσης με τον Τιερί Μάγκλερ.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Οι διακοπές στην Αράχοβα και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Kim Kardashian: Φορώντας σέξι, ολόσωμο μαγιό, επιδεικνύει τις πληθωρικές της καμπύλες