in

Η Τζόρτζια Κούσουλου έχει κουζουλάνει τους Βρετανούς.Η Ελληνίδα Kim Kardashian Φωτογραφία

Το έχει το όνομα και η ελληνική μοίρα φαίνεται. Εδώ και αρκετά χρόνια γνωρίζουμε για την ελληνικής καταγωγής Γεωργία Σάλπα που κάνει καριέρα ως μοντέλο και έχει διαπρέψει στην Βρετανία και δη στην Ιρλανδία.

Εκτός όμως από την Σάλπα, υπάρχει άλλο ένα ελληνικό ονοματεπώνυμο που ενδείκνυται για λογοπαίγνια και αποτελεί επιφανή εκπρόσωπο του trash tv της Αγγλίας. Μιλάμε για την Γεωργία Κούσουλου ή Τζόρτζια Κούσουλος που έχει κουζουλάνει τους φακιδομούρηδες.

Η Τζόρτζι πρωταγωνιστησε στην σειρά-ριάλιτι του ITV ονόματι The Only Way Is Essex ή αλλιώς TOWIE, που είναι και χαρακτηρισμός κοινωνικής τάξης στην Αγγλία.
Η Τζόρτζια πέραν των μέτριων υποκριτικών της δυνατοτήτων, έχει μια πληθωρικότατη εμφάνιση που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη.

Διαφήμιση

Με καμπύλες που κολάζουν και στήθος που ξεχειλίζει δείχνει στους Άγγλους τι εστί ελληνικό βερίκοκο. Για τα τυπικά αυτό το κορίτσι το χαίρεται ένας συμπρωταγωνιστής της, ο Τόμι Μάλετ.

Μάλιστα απέκτησαν και το πρώτο τους παιδι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Θα σου βγουν τα μάτια! Η Ντάφνι Τζόι φωτογραφίζεται με μαγιό και στήθος… έτοιμο να κάνει μπαμ

Έρευνα: Αυτό είναι το πρώτο σημείο που κοιτούν άνδρες και γυναίκες στο σώμα του άλλου