in

Για περίεργα γoύστα η Τζούλια Αλεξανδράτου: ΟΛΟΓYMNH μέχρι τον μήνα 9 στο Onlyfans. Δες τη φωτογραφία

Άνοιγμα σε αυτούς που έχουν περίεργα γoύστα φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου με την εγκυμοσύνη της και το only fans!

Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι στο νέο της επαγγελματικό βήμα τσιτσιδώνεται και πουλάει γuυμvές φωτογραφίες και βίντεο μέσω του διαδικτύου! Αρκετοί θεωρούσαμε ότι τώρα με την εγκυμοσύνη θα σταματούσε αυτή τη δραστηριότητα τουλάχιστον μέχρι να γεννήσει και ίσως και λίγο μετά!

Εις μάτην όμως αφού η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να φτάσει μέχρι τον 9ο μήνα και να εμφανίζεται γuμvή στο Internet!

Διαφήμιση

Η ίδια το ανακοίνωσε μέσω ιστορίας που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο only fans! Δεν τη δείχνω δωρεάν ανέφερε χαρακτηριστικά και έβαλε το link για το προφίλ της αφού έτσι λειτουργεί η Τζούλια Αλεξανδράτου με τα social media.

Πετάει το τυράκι και τα χρησιμοποιεί ως σελίδες πρακτόρευσης για να εισπράξει χρήμα από το Only fans!

Αν τώρα εσύ έχεις περίεργα γoύστα και θες να βλέπεις την ανατομία ενός γυvαικείου σώματος και συγκεκριμένων σημείων του, να αλλάζουν μέσα σε 9 μήνες,το δρόμο τον ξέρεις και αν δεν τον ξέρεις, στον δείχνει η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Τραγικά πράγματα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δωροθέα Μερκούρη – Μόνικα Μπελούτσι. Της ιταλίας το κάγκελο

Μουσουλμάνοι γιοκ! Ποιο κοράνι; Αυτή είναι η χώρα που δεν δίνει κανένα δικαίωμα στους μουσουλμάνους