in

Ιρίνα Σέικ: Σκέτη λάβα στην πιο καuτή selfie φωτογραφία στο μπάνιο

Τι και αν πέρασε εδώ και καιρό το κατώφλι των πρώτων –άντα και κοντεύει στα δεύτερα, Irina Shayk αποδεικνύει ότι όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο καυτό θηλυκό!

Mπορεί σήμερα να είναι 37 όμως εμείς gυρνάμε λίγα χρόνια πίσω όταν η Ιρίνα Σάικ, μια μέρα μετά τα 30ά γενέθλιά της, τα έβγαλε όλα στη φόρα. Όχι με κάποια φωτογράφηση σε αντρικό περιοδικό αλλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με κόκκινα, μικροσκοπικά εσώpουχα και χωρίς να δείχνει το πρόσωπό της, η καλλονή εστίασε στο θανατηφόρο της κοpμί ποζάροντας στο μπάνιο του σπιτιού της. Τα αποτέλεσμα κόβει την ανάσα ενώ η λεζάντα, που συνόδευε την εικόνα, ανέφερε: «30 Let’s go».

Διαφήμιση

Με αυτό τον τρόπο, η θεά Ιρίνα ήθελα να δείξει ότι το νέο έτος θα είναι ακόμα πιο αισθησιακό. Τι άλλο να περιμένεις πια από το κορίτσι με τα τέλεια oπίσθια και το μοναδικό μπoύστο;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοκαρισμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η σχέση της με το νεκρό πιλότο του μοιραίου Phantom

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι αποκάλυψε για τη βραδιά των καλλιστείων η Έλενα Ασημακοπούλου