in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φόρεσε την φούστα-πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν

Αν και ο καιρός αυτές τις μέρες δεν ήταν πραγματικά ανοιξιάτικος, ο ήλιος εξαφανίστηκε και η θερμοκρασία κατέβηκε, εμείς διατηρούμε το spring mood.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα αργήσει ο καιρός που τα ρούχα θα γίνουν πιο ελαφρά και κοντά, αφού όλες ανυπομονούμε να αρχίσουμε σιγά σιγά να φοράμε τις αγαπημένες μας mini φούστες. Είναι γνωστό ότι φέτος οι πασαρέλες ανέδειξαν τα minis σε κυρίαρχη τάση. Και όταν μιλάμε για mini, εννοούμε τα «micro mini» όπως τα λέμε στον κόσμο της μόδας, με τα περίφημα looks από την Miu Miu να μας έρχονται πρώτα στο μυαλό.

Διαφήμιση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια γυναίκα που αγαπά τις mini φούστες, όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση. Η παρουσιάστρια προτιμά να αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, τόσο στην εκπομπή της, όσο και στην καθημερινότητά της. Συχνά θα την δούμε με κοντές φούστες και φορέματα ή και καυτά shorts κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτή την φορά, η Σπυροπούλου ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, φορώντας την απόλυτη μίνι φούστα. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μια φούστα σε κλασικό royal blue χρώμα και ίσια γραμμή, που την κάνει κομψή και χαριτωμένη.

Το υπόλοιπο outfit περιείχε ένα λευκό ζιβάγκο και μπλέιζερ σε ασορτί μπλε χρώμα. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ιβουάρ γούνινο παλτό, ψηλές μπότες, γυαλιά ηλίου και διακριτικά αξεσουάρ.

Εσείς κρατήστε πως η μίνι φούστα είναι ένα από τα κομμάτια που αξίζει μια θέση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, σε όλα τα χρώματα και σχέδια, δίνοντας πάντα ένα touch θηλυκότητας.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, με ροκ ντύσιμο και τα ατελείωτα πόδια της σε πρώτο πλάνο

Βίκυ Κάβουρα: Φορώντας άνετο σετ εσωρούχων, σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία