Ελένη Μενεγάκη: Τι ΒΑΘΜΟΥΣ επαιρνε στο σχολείο

ελενη μενεγακη σχολειο

Ελένη Μενεγάκη

Κουβέντα για το πόσο καλοί μαθητές ήταν στο σχολείο είχαν πιάσει οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή και η παρουσιάστρια προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα μαθητικά της χρόνια.
Τη συζήτηση άνοιξε η Ελένη ρωτώντας τον Τάσο Τεργιάκη ποιος πιστεύει ότι ήταν ο καλύτερος μαθητής από το πάνελ – εξαιρώντας, τον Κουτσογιαννόπουλο που ήταν αριστούχος. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, λοιπόν, δήλωσε ότι τελείωσε το λύκειο με βαθμό 17,5, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε ότι είχε…

υψηλότερους βαθμούς από του συναδέλφου της. Τότε, ο Κουτσογιαννόπουλος απευθύνθηκε στη Μεγάκη και τι ρώτησε αν τελείωσε το σχολείο με βαθμό χαμηλότερο ή υψηλότερο από το 17 κι εκείνη απέφυγε να του απαντήσει λέγοντας ότι την ακούνε και τα παιδιά της:

«Εγώ περίμενα πότε θα τελειώσω το σχολείο! Ούτε στον ύπνο μου δεν ακούμπησα το 17. Άστα, γιατί είναι και τα παιδιά μου στο σπίτι. Είναι αυτό που τους λέω “Εσείς θα κοιτάτε μπροστά, θα έχετε τους στόχους σας, θα κάνετε αυτά που πρέπει να κάνετε και αυτά που δεν πρέπει να κάνετε, δεν θα τα κάνετε…

Είχα βαθμούς μεγάλους και βαθμούς μικρούς. Δεν ήμουν νορμάλ μαθήτρια. Ήμουν πολύ καλή στην έκθεση και στην ιστορία, γιατί μου άρεσαν, αλλά δεν θέλω να σας πω για άλλα μαθήματα. Νομίζω οι καθηγητές με συμπαθούσαν και μου τσιμπάγαν τους βαθμούς λίγο παραπάνω…»

Written by admin

γέλιο ιωάννα μαλέσκου

Γέλιο: Αφωνος ο ΣΕΦ με την ΑΤΑΚΑ του ΥΠΕΡTOYMΠΑΝΟΥ Ιωάννα Μαλέσκου του ΚΡΗΤΗ tv που το ΧΥθηκε….

ανέκδοτο γέλιο ο γιάννης

Ανέκδοτο: Είναι 2 φίλοι και συζητούν για το ΓΙΑΝΝΗ. Ξέρεις ότι… Τρελό γέλιο