in , ,

Κιμ Καρντάσιαν: Η νέα της σειρά σέξι εσωρούχων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δες φωτογραφίες

Η 41χρονη δισεκατομμυριούχος αφήνει ελάχιστα στη φαντασία – Δείτε φωτογραφίες
Η εταιρεία γυναικείων ρούχων «Skims» της Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάζει τη δική της σειρά εσωρούχων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η ιδρύτρια αυτής είναι φυσικά ένα από τα μοντέλα.

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα νέο, καυτό σετ εσωρούχων του brand της, σε κόκκινη απόχρωση, το οποίο αναδείκνυε το στήθος της, και πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση. Γονατίζει και κρατά ένα μαύρο μπαλόνι, ενώ τα μακριά, μαύρα μαλλιά της φτάνουν μέχρι τη μέση της.

Διαφήμιση

Η 41χρονη περσόνα του ριάλιτι «Κeeping Up With The Kardashians» φωτογραφήθηκε και με ένα μαύρο, αποκαλυπτικό σετ εσωρούχων της «Skims». Στέκεται όρθια και κρατά πάνω στο κεφάλι της με τα δύο της χέρια μία εντυπωσιακή, μαύρη καρδιά, πάνω στην οποία σημειώνεται το λογότυπο του brand της. Οι θηλυκές καμπύλες της και η επίπεδη κοιλιά της κολάζουν, ενώ το βλέμμα της προκαλεί.

Δεδομένου ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι μία από τις πιο διάσημες Ιnfluencers παγκοσμίως, έχοντας περισσότερους από 284 εκατομμύρια followers στο Instagram, οι οποίοι παρακολουθούν πιστά της αναρτήσεις της, είναι λογικό να διαφημίζει η ίδια τα ρούχα του brand της.

Λίγα λόγια για την εταιρεία «Skims»

Η Κιμ Καρντάσιαν δημιούργησε την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων τον Ιούνιο του 2019, αλλά λεγόταν «Κimono» και όχι «Skims».

Ωστόσο, το πρώτο όνομα της μάρκας, «Κimonο», προκάλεσε αντιδράσεις και έτσι λίγο αργότερα, τον Αύγουστο του 2019, η επωνυμία της εταιρείας άλλαξε σε «Skims» και από τότε διατηρεί αυτό το όνομα.

Από τη στιγμή που άρχισε να λειτουργεί η εταιρεία μέχρι σήμερα, η 41χρονη παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα συμμετέχει συχνά ως μοντέλο στις διαφημιστικές καμπάνιες της «Skims».

Επίσης, οι αδερφές της, Κλόε και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, καθώς και οι δύο ετεροθαλείς αδερφές, Kένταλ και Kάιλι Τζένερ, έχουν εμφανιστεί όλες σε διαφημιστικές φωτογραφίσεις της «Skims».

Kλόε Καρντάσιαν – Κιμ Καρντάσιαν – Κόρτνεϊ Καρντάσιαν
Kένταλ Τζένερ – Κάιλι Τζένερ

Σε μία συνέντευξή της στο αμερικανικό, γυναικείο περιοδικό «Harper’s Bazaar», η Κιμ Καρντάσιαν  δήλωσε για τα ρούχα της εταιρείας της: «Με ενδιαφέρει να είναι άνετα και κομψά ταυτόχρονα». Ακόμη, τόνισε ότι το πρόγραμμά της είναι γεμάτο και δεν έχει χρόνο για ξεκούραση: «Αυτή τη στιγμή, δεν έχω χρόνο για διάλλειμα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κόνι Μεταξά: Αυτή είναι η φωτογραφία σε ΑΣΠΡΟ και ΜΑΥΡΟ φωτιά που την ανέβασε Level

Καλάβρυτα: Νεκροί οι δύο αναρριχητές