in , , ,

Emma Roberts: Χαλαρές διακοπές στην Κόστα Ρίκα απολαμβάνει η ηθοποιός

Μετά τον χωρισμό της από τον Αμερικανό καλλιτέχνη Garrett Hedlund, η 31χρονη Αμερικανίδα συνεχίζει να χαίρεται τη ζωή της

Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρό από τον χωρισμό της από τον 37χρονο, Αμερικανό Garrett Hedlund, η Emma Roberts φαίνεται ανανεωμένη και -όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στο Ιnstagram- απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας!

Την Κυριακή 20/2, η 31χρονη ηθοποιός εντυπωσίασε τους περισσότερους από 17.500.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μπικίνι από τις διακοπές της στην Κόστα Ρίκα της Κεντρικής Αμερικής.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα ροζ, καρό μπικίνι, στέκεται σε ένα από τα μπάνια του πολυτελούς ξενοδοχείου Hacienda AltaGracia, γυρνά πλάτη στον φακό και επιδεικνύει τη λεπτή σιλουέτα της. Την ίδια στιγμή, τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν ανέμελα στην πλάτη της.

Στη δεύτερη φωτογραφία, η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, έχοντας απλώσει στο σώμα της κάποιο peeling, χαλαρώνει σε ένα μαρμάρινο «κρεβάτι», το οποίο βρίσκεται δίπλα από την πισίνα εσωτερικού χώρου του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της σημειώνει χαρακτηριστικά: «Είναι καλοκαίρι κάπου, σωστά;». 

Η Emma Roberts δείχνει ευτυχισμένη, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον ηθοποιό Garrett Hedlund, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση για τρία χρόνια. Σύμφωνα με σημερινό (21/2/2022) δημοσίευμα της DailyMail.com, το ζευγάρι χώρισε τον Ιανουάριο του 2022, αφού απέκτησαν τον γιο τους, Rhodes, ο οποίος γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση για τον χωρισμό τους, λέγεται ότι προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο για να είναι δίπλα στον ενός έτους γιο τους, Rhodes.

Garrett Hedlund – Emma Roberts

Ο 37χρονος καλλιτέχνης κατηγορήθηκε στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Συγκεκριμένα, το 2020 πιάστηκε να οδηγεί, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ποτού. Τον Ιανουάριο του 2022 και αφού είχε χωρίσει από την διάσημη ηθοποιό, συνελήφθη.

Η Emma Roberts δημοσιεύει στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την απόδρασή της στην Κόστα Ρίκα και φαίνεται ότι περνά υπέροχα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Prince Michael Jackson II: Φωτογραφία του μικρότερου παιδιού του Michael Jackson

Μελίνα Ασλανίδου: Μίνι απόδραση στη Βαρκελώνη